2777
2789
عنوان

13 سال اختلاف سنی زیاده ⁉️🙁

410 بازدید | 42 پست

با خاستگارم 13 سال اختلاف سن داریم ولی اصلااااا بهش نمیخوره فوقش میخوره 27باشه

من 19 اون 32

ولی از قیافه بگیر تا اخلاق همه چیش خوبه ، چون آشنای دور بودیم میشناسیمش کم ‌و بیش

البته من فعلا باهاش حرف نزدم قرارع چند وقت دیگه بیاد خودش تنها حرف بزنیم

نظر شما؟

افتضاح زیاده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زیاده انصافا، شما تازه اول جوونی و شر و شوریته.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

عزیزم از هیچکس نظر نپرس ببین دلت چی میگه الان میان یک چجوری میزنن ناامیدت میکنن که میگی اصلا نیا برا حرف زدن 

ببین عقل و دل خودت چی میگه بحث زندگی خودته از هیچکس نظر نخواه

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

ببین عزیزم فقط مشاور هزینش نداری ۱۴۸۰رایگانه زنگ بزن 

ولی ۱۳سال زیاده 

هم عقیده ای و همه چی ایشون فوقش چهار سال دیگه بچه میخواد شما شاید بخوای۲۸یا۳۰سالگی مادرشی الان عشق حال کنی 

عزیزم من مث خواهرت زود ازدواج نکن پشیمون میشی هنوز ندیدی بیرون رو

ببین عزیزم اینکه چه سنی بهش میاد فرق داره با اینکه بالاخره اندازه یه مرد ۳۲ ساله عاقله و بزرگتر از شما

این موضوع الان نه بالاخره بعدا نشون میده

لزوما هیچ چیز قانون نداره اما اختلاف سن زیاد بعدا باعث میشه که حوصله خیلی کارایی که شما دوست داری و نداشته باشه مثل بعضی  تفریح ها

اما گفتم هیچ چیز کلیت نداره

ما همکار داشتیم که باهم با وجود ۱۶ سال تفاوت سنی ازدواح کردن و باهم واقعا خوشحال و خوشبختن