2777
2789
عنوان

شوهرم افسردگیمو به روم آورد 🥺

486 بازدید | 46 پست

بچگی و نوجوانی بدی داشتم 

کلی اتفاق بد از سر گذروندم 

باعث شده الان نسبت به هیچ چیزی شوق و ذوق نداشته باشه

هیچی خوشحالم نمیکنه

اکثر کارارو بزور انجام میده 

اکثرا بی انرژی و بی حالم

حتی انجام کارای ساده برام سخته انگار کوه جابه جا کردم

میلی به رابطه هم ندارم هرچند خیلی وقتا رد نمیکنم

اوضاع مالیمون هم جالب نیست که اینم علت شده …

تجربه ای از درمان افسردگی دارید؟؟؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی تو جمع هستم دوستدارم با هیچکی حرف بزنم

من اکثر جمعا حرفی واسه گفتن ندارم 

مگر کسایی که هیلی صمیمیم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

شوهر منم چون تو خواب زیاد حرف میزنه هر چی تو دلش باشه و اتفاق افتاده باشه رو میگه . یبار تو خواب گفت که افسرده ام . منم صبح به روش آوردم و. گفتم نکه زندگی گل و بلبلی برام درست کردی که انتظار نشاط و امیدی هم داری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

ی انگیزه ی هدف داشته باش

افسردگی همه انگیزه هارو نابود میکنه

شوهرت حق داره

چرا اون باید تاوان بچگی سخت تو رو بده؟؟؟

اونم ی زن شاد و پرانرژی میخاد به زندگیش روح بده 

بسه دیگه 

از بچگی افسردگی داشتی دیگه خودتو جمع و جورکن

تا اخر عمرت میخای ب خاطر گذشته ات خودتو و اطرافیانت رو عذاب بدی 

اشتباهه

شوهرت حق دارهچرا اون باید تاوان بچگی سخت تو رو بده؟؟؟اونم ی زن شاد و پرانرژی میخاد به زندگیش روح بده ...

چقدر متنی که نوشتید سطحی و کوته نظرانه بود 

مگه ادم خودش میخواد افسرده باشه یا درمان افسردگی دست خود ادمه؟!

بعضی وقتا سکوت بهترین کاره

مرحم نیستیم حداقل نمک نباشید 

😊

شوهر منم چون تو خواب زیاد حرف میزنه هر چی تو دلش باشه و اتفاق افتاده باشه رو میگه . یبار تو خواب گفت ...

تو خواب چقد واضح حرف میزنه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲