2777
2789
عنوان

شوهرم افسردگیمو به روم آورد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 46 پست
هزارتا کار هنری بلدم قبلا کار میکردم باهاشونالتن از همه دست کشیدمانگار توانایی شروع کاریو ندارم

از یه کار کوچیک شروع کن 

موادی داری تو خونه 

یه هدیه درست کن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خب اون موقع که سرگرم هنر بودی حالت بهتر نبود

موقت چرا 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف بقیه مهم تره یا حال خودتون؟

حال خودم مهمه ک باعث میشه اطرافیان ک‌تو‌زندگی ادم بلخره مرتبط هستن آتو ندم دستشون

بعدشم اجی تو اینجا اومدی دردودل کردی خواهرانه،منم‌ب شخصه مثل یه خواهر جوابت رو دادم بخاطر خودت،پس دیگه چرا اینقد راجب به حرف ها جبهه میگیری

با اجازت

حال خودم مهمه ک باعث میشه اطرافیان ک‌تو‌زندگی ادم بلخره مرتبط هستن آتو ندم دستشونبعدشم اجی تو اینجا ...

عزیزم ممنونم که وقت گذاشتید 

پیام قبلی رو‌که ریپلی زدید من در جواب یک کاربر دیگه گفته بودم شما اشتباه فکر کردید با شمام

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

موقت چرا

ببین یه روانشناس آمریکایی هست 

میگه باید درونمون رو تقویت کنیم 

حتی اگه روزهای سختی رو گذروندیم 

این کتابش تئوری انتخاب هست 

میگه ماییم که حال بد. و انتخاب میکنیم 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ببین یه روانشناس آمریکایی هست میگه باید درونمون رو تقویت کنیم حتی اگه روزهای سختی رو گذروندیم این کت ...

با احترام موافق نیستم عزیزم 

افسردگی هم یک بیماریه مثل سرماخوردگی 

خیلی وقتا درمانش از توان خود ادم خارجه

شاید یکسری موارد اثر موقتی داشته باشه ولی باید از ریشه حل بشه

با احترام موافق نیستم عزیزم افسردگی هم یک بیماریه مثل سرماخوردگی خیلی وقتا درمانش از توان خود ادم خا ...

کتابش رو اگر میتونی بخون قانعت می‌کنه 

تیوری انتخاب ویلیام گلاسر 

ترجمه دکتر علی صاحبی

من هم یکی دوسال هست درگیرم و برای درمان خیلی تلاش کردم خداروشکر تا حد زیادی جواب گرفتم ولی افسردگیم بخشش بخاطر بیماری‌ام هست که عود می‌کنه سریعا روی هورمونهام تاثیر می‌ذاره 

من یه سری کارهای که کردم می‌نویسم امیدوارم به دردت بخوره و سریعتر از به حال خوب برگردی 

اول اراده محکم و پولادین برای شاد بودن و سرزنده بودن 

اینکه دائما بگی تا آخر عمر افسرده ام، یه ضربه واقعا محکم به خودته 

ورزش و تحرک حالا هر ورزشی که میتونی حتی شده پیاده روی 

چون با تحرک هورمون آندروفین‌ ترشح میشه و روی خلق تاثیر می‌ذاره 

دمنوش بابونه بخور 

افکار منفی رو کاغذ بنویس شکل موشک درست کن و به دور پرتاب کن یا روی دستمال توالت بنویس و بنداز تو چاه فاضلاب 

کتاب صوتی و پادکست گوش کن من کتاب 🎋جعبه افزار افسردگی 🎋 پیشنهاد میکنم عالیه

برو جاهای شلوغ بین آدمها واقعا این تکنیک جوابگو هست 

تراپیست خوب پیدا کن 

اهداف کوتاه مدت و بلند مدت بنویس 

امگا سه مصرف کن عالیه 

بعضی روزها تو آفتاب دراز بکش البته سرت رو بپوشون و تو سایه باشه پاهات تو آفتاب 

آب زیاد بنوش 

از فضای مجازی دوری کن 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

کتابش رو اگر میتونی بخون قانعت می‌کنه تیوری انتخاب ویلیام گلاسر ترجمه دکتر علی صاحبی

ممنون عزیزم 

فکر میکنم قبلا پادکستی از خلاصه این کتاب گوش داده باشم

من هم یکی دوسال هست درگیرم و برای درمان خیلی تلاش کردم خداروشکر تا حد زیادی جواب گرفتم ولی افسردگیم ...

ممنون که وقت گذاشتید عزیزم 

تا جاییکه بشه انجام میدم 

امیدوارم حال شما خم عالی باشه 

❤️

ممنون عزیزم فکر میکنم قبلا پادکستی از خلاصه این کتاب گوش داده باشم

دارو تا حالا مصرف نکردی شیمیایی ها چاق کننده ن و خواب آور  دارو میخای مصرف کنی نوتراکس مود پلاس  گیاهی 

هست امتحان کن

ممنون که وقت گذاشتید عزیزم تا جاییکه بشه انجام میدم امیدوارم حال شما خم عالی باشه ❤️

ممنون عزیزم ☘️🍓 همچنین خودت

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

دارو تا حالا مصرف نکردی شیمیایی ها چاق کننده ن و خواب آور دارو میخای مصرف کنی نوتراکس مود پلاس گیا ...

بله عزیزم استفاده نکردم 

سعی میکنم تا زمانیکه پزشک تجویز نکرده مصرف نکنم 

ممنونم 🙏🏼🙏🏼

سلام عزیزم خوبی؟

تک تک کامنت هات رو خوندم و خواستم بگم حس و حال منم دقیقا شبیه خودته عزیزم 

منم تو کودکی پدرمو از دست دادم و یه غم بزرگ رو دلم مونده که نتونستم درمانش کنم

خیلی روزا بیحال و بی انرژی و بی انگیزم ، مثل همین چند روز پیش که با گریه گذشت...

همسر منم مدام اینو تو چشمم میکوبه که تو افسرده ای ! 

حتی اینکه این موقع صبح بیدارم، چون شبا خوابم نمیبره و روزا خوابم، تنها کاری که میکنم چرخیدن تو فضای مجازیه متاسفانه... 

خیلی تلاش،میکنم خودمو جمع و جور کنم یک هفته خوبم دو هفته بیحال و بی انگیزه و مدام گریه و شاکی از زمین و زمان ...

دکتر هم رفتم گفت استرس داری استرست باعث تیروئید شده برو روانشناس درمان شو ، البته من میدونم بخشی ازین استرس بخاطر دعوای زندگی مشترکه...

خلاصه اینکه منم شرایطم مثل توعه عزیزم و راه درمان قطعی براش پیدا نکردم🙂

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱