2777
2789

چند سالش پیش بود اصلا استراحت نداشت 

شغلش میپرسین  معمار 

و همینطور استا بنا هم بود 

ما سختی نکشیدیم اصلا ولی خب بیشتر پولش خرج اعتیادش میکرد اگر میخواست همون پولا جمع کنه الان وضع مالی عالیییی بودد  تا ۷۰ سالگی  کار میکرد  

خب بگذریم 

الان دیگه سنش رفته بالا حقوقش در حد  بخور نمیره 

ولی خب همونم خرج قرص متادون میکنه 

مامانم و داداشم نیستن دیشب رفتم دستشویی میبینم تو گاراژ داره چرت میزنه میگم چرا اینجایی میگه من پام درد میکنه خواب نمیرممم 

یک پاشم واقعا تو این سن مشکل  پیدا کرده  زانوش می‌خواهد عمل کنه پروتز زانو کنه  نمیتونه  زیاده راه بره ولی خب نمیتونه بیا جاش  بخوابه 

😐😐این صحنه چرت زدن اولین بار ازش دیدم ازشش متنفرم شدممممم

قبول کن اونم آدم بوده و جایز الخطا حالا بیشتر از هر موقع احتیاج به حمایتتون داره الان وقت تنفر و انتقام جویی نیست 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول کن اونم آدم بوده و جایز الخطا حالا بیشتر از هر موقع احتیاج به حمایتتون داره الان وقت تنفر و انت ...

فکر کن ساعت ۶ صبح بری دستشویی ببینی این تو گاراژ داره چرت میزنه 😐😐😐😐

ببین اگ بابت هزینه مشکل دارین بهش بگو بره این کلینیک های ترک اعتیاد ثبت نام کنه 

اونجا بهش قرص متادون میدن برای یک ماه، یک میلیون و ۲۵۰

بخواد از بیرون آزاد بخره چندبرابر میگیرن ازش

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

فکر کن ساعت ۶ صبح بری دستشویی ببینی این تو گاراژ داره چرت میزنه 😐😐😐😐

بخدا بیشتر دلسوزی داره چقدر شب و روز کار کرد در اثر اشتباه حالا این وضعشه کاش تا جوان بود کمکش کرده بودن به این روز نیفته

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
چرا متنفر من اون صحنه هارو ببینم نارحت میشم متادون خواب آورهبهش کمک کن ترک کنه

سنش جوریه دیگه نمیتونه ترک کنه این اول عمرش 

معتاد بوده دارم میگم که پولش کلا از همون اول خرج اعتیادش میکرده 

ببین اگ بابت هزینه مشکل دارین بهش بگو بره این کلینیک های ترک اعتیاد ثبت نام کنه اونجا بهش قرص متادون ...

😂😂این کلا حقوقش ماهی  ۱۵  داره

ولی بنده خدا هم آزاد میخره هم ثبت نامی داره  

یعنی ماهی ۵ تومن پول قرصش میشه 

از داداشمم کلی پول میکنه غیر پول خودش

سنش جوریه دیگه نمیتونه ترک کنه این اول عمرش معتاد بوده دارم میگم که پولش کلا از همون اول خرج اعتیادش ...

دیگه کاریه که شده

منم پدرم متادون مصرف میکرد بیشتر تو چرت بود ولی خب متنفر  نبودم دلم براش میسوخت

😂😂این کلا حقوقش ماهی ۱۵ دارهولی بنده خدا هم آزاد میخره هم ثبت نامی داره یعنی ماهی ۵ تومن پول قر ...

واااااای

خب پس آره داره بیش از حد میخوره

کلینیک ۹۰ تا قرص میده برای یک ماه

ینی روزی ۳ عدد  نه بیشتر

بابات داره بیش از حد میخوره

اصلا خبر داره سم کبده ؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

واااااایخب پس آره داره بیش از حد میخورهکلینیک ۹۰ تا قرص میده برای یک ماهینی روزی ۳ عدد نه بیشتربابا ...

از کلینک ۶۰ تا میدن بهش 

خودشم آزاد میگیره 

اره باو چند سال پیش شیره می‌خورد میخواست بمیره چسبیده بود به معدش عمل کرد از اون سال دکتر بهش گفته باید یا ترک کنی یا متادون بخوری