2777
2789

من باخالم قهرم نمیخامم ببینمش 

همه جمعن خونه مادربزرگم من نرفتم چرا چون یکی از خاله هام ک همش ب من تیکع کنایه میزنه اونجاس دفعه پیش با گزیه اومدم خونمون انقد ک بمن کنایه میزنه و سرکوفت اون دختز خالمو زد بهم 

حالا مادربزرگم زنگ زده خونمون صدتا حرف بم گفت ک کینه ای هستی بد حالی داری تو نمیتونی ایندع با خانواده شوهر بسازی پاشو بیا خالتو ببین انقد کشش ندع 

ب امام حسینی ک فردا عزاشه این خالم همش منو نارحت میکرد من نادیده میگرفتم جوابشم میدادم اتفاقا ن اینکه سکوت کنم اما خب بعدش اصابم خورد میموند نمیتونستم خودم اروم کنم 

الان باز مامانم زنگ زد بهم میگ خالت اینجاست میگ بهش یگو من کاری ب کارش ندارم من چیزی نگفتم بهش چرا الکی از من دلخوره 

دیگ چی میخاد بگه؟ هی ذره ذره خورد میکنه مثلا چی میخاد بگه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر جا اعصابت بهم میریزه حس ناآرومی داری طعنه تشر وبی احترامی میبینی نرو بزار بگن تا خسته نشدن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نرو اعصابت مهم تر از خالته

حالا من شدم ادم بده دست پیش گرفتن ک پس نیفتن همین خالم و خصوصا مادربزرگم دیشب پشت سرم گفتن این اگ شوهر کنه چجوری میخاد با خانواده شوهر کنار بیاد تا یچیزی بش گفتن میخاد قهر کنع بره و چقد بداخلاق فلان 

هر جا اعصابت بهم میریزه حس ناآرومی داری طعنه تشر وبی احترامی میبینی نرو بزار بگن تا خسته نشدن

حالا من شدم ادم بده دست پیش گرفتن ک پس نیفتن همین خالم و خصوصا مادربزرگم دیشب پشت سرم گفتن این اگ شوهر کنه چجوری میخاد با خانواده شوهر کنار بیاد تا یچیزی بش گفتن میخاد قهر کنع بره و چقد بداخلاق فلان 

ای بابا!!کاش مامانت باهاش برخوردکنه

یعنی بهم حق میدی یا من زیادی حساسم؟

ببین عزیزم هر کسی که با زبونش آزارت میده در برابرش سکوت کن همونجاکه هستی و جای نشستنت رو تغییر بده هیچ جوابی نده واکنش نده فقط دور شو ازش و به کسی ام نگو ولی سری های بعد ملاقاتی باهاش نداشته باش هرکسی میخوادباشه

ضمنا خودتم آدمی باش که زبونت تیزنباشه چون اگر چیزی بگی جوابتو میدن . سکوت کن تا کسی چیزی بهت نگه 

🌿 🌱🪻