2777
2789

سلام من هفته ۲۲ هستم دیروز تو سونو گفتن اب دور بچه کمه

راهی هست بشه زیاد کرد

تا شتبه که برم پیش دکتر

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
مایعات باید زیاد بخوری ،من آب سیب و آب انگور زیاد می‌خوردم

اخه قندم  لب مرزه  خیلی نمیتونم آبمیوه بخورم  برای شما درست شد؟ 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه قندم لب مرزه خیلی نمیتونم آبمیوه بخورم برای شما درست شد؟

کم بودن آب دور جنین هم به این دلیل هست که مادر داره غذاهای بی خاصیت و سرد مصرف میکنه.

اگه خانمی دچار مشکل کمبود آب دور جنین هست باید غذاهای گرم و تر بیشتر مصرف کنه.

✅ مثلا کباب، انواع خورشت های ایرانی خصوصا فسنجان، روغن مالی کمر با روغن زرد حیوانی، خوردن تره و انواع سبزیجات، خوردن خرما و عسل و گرمیجات...

کم بودن آب دور جنین هم به این دلیل هست که مادر داره غذاهای بی خاصیت و سرد مصرف میکنه.اگه خانمی دچار ...

الهی خیر  ببینی  دقیقا  من غذام  فقط مرغ  و برنج و سالاد 

کم بودن آب دور جنین هم به این دلیل هست که مادر داره غذاهای بی خاصیت و سرد مصرف میکنه.اگه خانمی دچار ...

خیلی ممنونم خواهر

خیلی ممنونم خواهر

قربونت عزیزم 

اینم برای قند خونت

( پرهیزات: قندهای شیمیایی و صنعتی و موز و ته دیگه و کیک خامه ای روغن های جامد )

درمان :

هفته ای یک بار خوشت بامیه 

هفته ای سه بار تو غذاها آلو بخارا و آلوچه و تمر هندی استفاده کن

تو ماه آخر حاملگی روزی نیم ساعت پیاده روی صبحگاهی داشته باش

تو خوردن خرما زیاده روی نکن .. میوه انار شیرین هر هفته دو بار مصرف کن

قربونت عزیزم اینم برای قند خونت( پرهیزات: قندهای شیمیایی و صنعتی و موز و ته دیگه و کیک خامه ای روغن ...

ممنون🌷