2777
2789
عنوان

چجوری با وجود سختی و نداشتن انگیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
تو شهر دیگه هم بخاطر تروماهام نمیتونم کار کنم. دوست ندارم آدم های جامعه با رفتارشون حالم رو بدتر کنن ...

خب شما باید از ی جایی روزنه امید پیدا کنی بالاخره...  الان پول نباشه مشاوره نمیتونی بری

میفهمم واقعا سخته ممکنه تمام انرژی تو تو یه بازه زمانی گرفته باشه انگیزه کم شده باشه اما توقف نکن چو ...

من باید با حال بد بتونم ادامه بدم باهمون ناامیدی و منفی بافیم. چون من هرچی بزرگتر میشم دارم بدتر میشم و خود کم بین تر.نمیتونم باور مثبت خلق کنم.چون اینا مستلزم روحیه ی قوی منه.ک این فقط برا قبل شکستم بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باید با حال بد بتونم ادامه بدم باهمون ناامیدی و منفی بافیم. چون من هرچی بزرگتر میشم دارم بدتر میش ...

میفهمم بزرگ تر که میشی شرایطم خیلی تغییر می‌کنه اما من فکر میکنم تو هنوزم روحیه قوی داری که باید فعال بشه مجدد اعتماد به نفستم خوبه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
می‌دونی آدم ها با امید زنده آن من خودم سختی فراتر از اون چیزی که فکر کنی کشیدم واقعا اذیت شدم اما به ...

منم تا قبل ورود ب دانشگام باشه با ته مونده ایی از امید تونستم بجنگم ک نجات بدم خودمو اما الان ی یذره بزرگتر شدم انگار همون ته مونده امیدم رو دیگ ندارم،وچون حال روحیم بده نمیتونم انگیزه و امید بدم ب خودم.خیلی بده این جور.آدم دشمن خودش باشه از ی جایی

من باید با حال بد بتونم ادامه بدم باهمون ناامیدی و منفی بافیم. چون من هرچی بزرگتر میشم دارم بدتر میش ...

جمله بندیات  نشان از اراده قویه و امیددد و نگاهت به آینده از یه مشاور خبره کمک بگیرر حیفی چون تو میتونی 

میفهمم بزرگ تر که میشی شرایطم خیلی تغییر می‌کنه اما من فکر میکنم تو هنوزم روحیه قوی داری که باید فعا ...

روحیم فقط بعد اینک شکست روحیم جبران شه بهتر میشه. بارسیدن ب خواسته ای قلبم

انشالا شمام ب خواسته هاتون برسید ممنونم.

روحیم فقط بعد اینک شکست روحیم جبران شه بهتر میشه. بارسیدن ب خواسته ای قلبمانشالا شمام ب خواسته هاتون ...

خواسته قابلیت چیه بگو

من خود کم بین شدم از دستاورد هام لذت نمیبرم حس بی کفایتی حس ناامیدی نسبت ب آینده اینک میترسم بیکار ...

این طبیعیه هممون گرفتار این مسئله ایم به خاطر اوضاع اقتصادی اجتماعب و…

ولی درست میشه ببین الان همه چی سخت شه همه ی دنیا و عالم بهمون بد کنن ما حداقل باید خودمونو دوست داسته باشیم و ناز خودمونو بکشیم عزیزتر از خودمون که نداریم؟ به قول یه خانمی که خیییلی زندگی وحشتناکی داشت میگفت باید  قوی باشم جز خودم کسیو ندارم بهش تکیه کنم و چاره ای جز قوی بودن ندارم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻