2777
2789
عنوان

چجوری با وجود سختی و نداشتن انگیزه

361 بازدید | 38 پست

بجنگیم برا این زندگی ،مثلا کسی ک ضربه ی روحی خورده تو سن کم ب فرسایش روانی رسیده چجوری روحیشو حفظ کنه در کنارش مجبوره ادامه بده و برا زندگیش و پیشرفتش بجنگه،شما چجوری با حال بد دووم آوردید یعنی انگیزه اتون چی بوده؟

من دلم خوش نیست نیاز دارم ب حمایت عاطفی ،مالی رو شدیدا نیاز دارم ولی برا حال روحیم کافی نیست.پدر بدی دارم متاسفانه از بچگی منو تحقیر میکرد کتک میزد وفحش میداد،مادرم هم آدم بی مهریه منو از اول نمیخاست الان هر دو بهم توجه و محبت نمیکنن یبار از نظرعاطفی ضربه ی سختی خوردم و شکست رو ب معنای واقعی تجربه کردم با وجود پدر سمی و محیط سنتی و افکار بسته من بزور خودمو نجات دادم ک برم ی شهردیگ..دانشگا.اما الان هر چی جلوتر میرم از درون حس تنهایی منو از پا در میاره من باید بجنگم تلاش کنم وگرنه نمیتونم ب آسایش برسم ولی بااین نیاز عاطفی بااین درد تنهایی با بی پناه بودن و دوس نداشته شدن ها چجوری بازم روپای خودم وایسم:)

باید کاملا به خودت و خدای خودت تکیه کنی چاره‌ای نیس 

توقعت رو به صفر برسون از دیگران 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

باید کاملا به خودت و خدای خودت تکیه کنی چاره‌ای نیس توقعت رو به صفر برسون از دیگران

همینکار رو کردم و قطع امیدم از نزدیکترین ها حتی.ولی آدم آزرده خاطر میشه از این بی مهری.

ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همون اراده قوی که داشتی و تونستی در مرحله اول بری دانشگاه سخته قبول دارم و درک میکنم دو ستان خوب شاید کمک حالت باشن

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

با فکر کردن به اینکه الان خیلیا آرزشونونه جای تو باشن و دغدغه های بزرگتر و زندگیای خیلی سخت تری دارن 

و اینکه مرغ همسایه غاز نیست همه پدر مادر خیلی بی نقصی ندارن شاید دارن اینطور نشون میدن !!! 

برای اینکه موفق شی و به جایی برسی به خاطر خود خووودت باید انگیزه بگیری باید بجنگی اون وقته که همههه عاشقت میشن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
همینکار رو کردم و قطع امیدم از نزدیکترین ها حتی.ولی آدم آزرده خاطر میشه از این بی مهری.ممنون

میدونم برای خدا نامه بنویس همینا رو بهش بگو 

بگو منو بی نیاز کن خداجونم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

با همون اراده قوی که داشتی و تونستی در مرحله اول بری دانشگاه سخته قبول دارم و درک میکنم دو ستان خوب ...

من تجربه ی سختی داشتم و با حال روحی بد جنگیدم،

ولی حس میکنم دیگ روحم تااینجا داره ب توقف فک میکنه و فقط آرامش و راحتی میخواد ،دیگ ظرفیتی برا جنگیدن نمونده

اگه به خدا، و خودت ایمان و باور داشته باشی،و بدونی که با تلاش میتونی به هرچیزی که بخوای برسی، اینجوری انگیزه ات زیاد میشه،فقط باید باور کنیم که ما میتونیم از پس مشکلات بربیایم هرچقدر که میخواد سخت باشه مهم نیست،فقط به خودت اعتماد داشته باش

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

شما باید خودتو نجات بدی، بایده برای شما، بعد رفتی دانشگاه ی شهر دیگه میتونی کار پیداکنی بعدش تحت م ...

تو شهر دیگه هم بخاطر تروماهام نمیتونم کار کنم. دوست ندارم آدم های جامعه با رفتارشون حالم رو بدتر کنن.دوست دارم درمان شم و ب آرامش برسم 

من تجربه ی سختی داشتم و با حال روحی بد جنگیدم،ولی حس میکنم دیگ روحم تااینجا داره ب توقف فک میکنه و ف ...

میفهمم واقعا سخته ممکنه تمام انرژی تو تو یه بازه زمانی گرفته باشه انگیزه کم شده باشه اما توقف نکن چون به ناچار در این مسیر قرار گرفتی  و من بدون اقراق میگم توانایی اینو داری ادامه بدی شاید انگیزه قوی هم بتونه کمکت کنه 

اگه به خدا، و خودت ایمان و باور داشته باشی،و بدونی که با تلاش میتونی به هرچیزی که بخوای برسی، اینجور ...

مشکلم اینه پون روحیم تضعیف شده و داره بیشتر میشه نمیتونم انگیزه خلق کنم یا هی باورهای مثبت رو نقض وانکار میکنم. ناامید و خود کم بین شدم.

با فکر کردن به اینکه الان خیلیا آرزشونونه جای تو باشن و دغدغه های بزرگتر و زندگیای خیلی سخت تری دارن ...

من خود کم بین شدم از  دستاورد هام لذت نمیبرم حس بی کفایتی حس ناامیدی نسبت ب آینده اینک میترسم بیکار بمونم و انواع فکرهای منفی رو دارم خیلی بده ب جای اینک اعتماد بنفس بگیرم دارم بدتر سرخورده میشم

می‌دونی آدم ها با امید زنده آن من خودم سختی فراتر از اون چیزی که فکر کنی کشیدم واقعا اذیت شدم اما به ناچار ادامه دادم هرچی بهم آسیب زد حذف کردم حتی نزدیک ترین ادماروو بعد دنبال چیزایی که دوست داشتم رفتم یه جورایی تا خلع بعضی چیزا رو تکمیل فکرو درگیر و بتونم زندگی کنم