2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بغلم کرد🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 54 پست
نه فقط گفتن اذیتش نکن شاید حامله باشه

ینی چی شلید حامله باشه

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کارا چیه آخه هرچقدرم صمیمی باشی خارجم قفله:/بدم میاد از اینکارا آنقدر جای زنش بودم میکشتمش...

دقیقا خودمم دارم همین فکر میکنم با اینکه جاریم دختر خاله شوهرم  ولی تا حالا ندیدم از دست دادن مرز شون رد بشه

7ساله

مراقب زندگیت باش خیلی زیاد شده بی ناموسی و طلاق های اینطوری متاسفانه. البته دور از شما و همسرتون.پیشگیری همیشه و همه جا بهتر از درمانه..به همسرش بگو خوشم نمیاد از شوخی دستی بگو جلوش رو بگیره خودتم باهاش سرسنگین باش که بفهمه

یه شوهر عمه دارم اینجوریه با لفظ توام مثل دختر خودمی همه رو بغل میکنه😂 انقدر بدم میاد ازش

خیلی هم بدش نیومده .دوباره سرپا اومد دست انداخت گردنمون

امشب خیلی حس نزدیکی داره تو شکم خودم

مراقب زندگیت باش خیلی زیاد شده بی ناموسی و طلاق های اینطوری متاسفانه. البته دور از شما و همسرتون.پیش ...

دقیقا من و همسرش از نظر هیکلی خیلیییی تفاوت داریم 

زنش لاغر استخوانی .صاف صاف 

ولی من برعکس تپل .برآمدگی دار 

میترسم یکدفعه همین بغل زیر زبونش بمونه

خیلی هم بدش نیومده .دوباره سرپا اومد دست انداخت گردنمونامشب خیلی حس نزدیکی داره تو شکم خودم

فک نکنم کسی توجمع همچین ریسکیوکنه،بخادازروهوس اینکاروکنه،مطمئن باش شمارومث خاهرش میدونه

دقیقا من و همسرش از نظر هیکلی خیلیییی تفاوت داریم زنش لاغر استخوانی .صاف صاف ولی من برعکس تپل .برآمد ...

به هر حال هر طور میتونی جمعش کن بره گمشه بشینه سر جاش.

شوهرت ناراحت نشد؟

مگه شوهرت هم با همسر اون اینطوری مثلا شوخی میکنه؟

به هر حال هر طور میتونی جمعش کن بره گمشه بشینه سر جاش.شوهرت ناراحت نشد؟مگه شوهرت هم با همسر اون اینط ...

نه شوخی لفظی شاید بیاد .یا دست میدن بهم .

ولی بغل نمیکنن

این برادرشوهرم تو خونه میچرخه نیشگون میگیره ازم