2777
2789

مثلا من خودم با مدرک لیسانس یبار غلط املایی داشتم حالا پیش میاد طرف اومده ولکن ماجرا نبوده

یا یه بنده خدایی از خدا و امام حسین گله داشته اومده داشته دردو دل میکرده از غصش یکی اومده جدل درست کرده ک اینجور نگو

اقا مطلبی اشتباس کلمه ایی اشتباس اذیتت میکنه نمون و نخون چرا دنبال اذیت و آزاری 

اصلا دلیلی نداره این همه همدیگه رو برنجونیم اخرش،چیع

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی ک اینجورین بیشتر مهربونن 

چون ی وقتایی اونقد ی کلمه رو اشتباه مینویسیم ک همون اشتباهش توذهنمون ثبت میشه دیگه به لطف چت کردن تو تل و اینستا ک املای درست خیلی کلمات تو ذهنمون عوض شده

اینایی ک وقت گله ازخدا میان دلداری میدن شاید مثلا نمیخوان کسی ک عصبیه از روی عصبانیت به کفر گویی یا ناامیدی از خدا بیفته 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

من امشب یه کاربریم توسط نی نی یار خیلی خیلی خیلی عادل تعلیق شدهمنکه هرگز حلالش نمیکنم اگر اون زن رو ...

برای منم اخطار نارنجی اومد

عدالت موج میزنه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اینایی ک اینجورین بیشتر مهربونن چون ی وقتایی اونقد ی کلمه رو اشتباه مینویسیم ک همون اشتباهش توذهنمون ...

عزیزم برای هممون پیش اومده ک گاهی یه کلمه اصلا اشتباه تایپ بشه یا انقد اون لحظه عصبی هستی ک مغزت درست رو تشخیص نده اشتباه بنویسی یا هرچی 

یا یه شبایی از خدا گله داشته باشی گریه کنی حتی باهاش بحث کنی همشم از ناراحتیه

درسته یکی بیاد رو اعصاب خط خطی کسی دوباره خط بکشه؟اقا چیزی براتون خوش نیست رد شین کار سختی نیست

عزیزم برای هممون پیش اومده ک گاهی یه کلمه اصلا اشتباه تایپ بشه یا انقد اون لحظه عصبی هستی ک مغزت درس ...

نه دیگه نمک رو زخم پاشیدن چیزی رو درست نمیکنه لحن گفتار یا نحوه ی نوشتن خیلی مهمه و تاثیر داره

درسته اگه نمیتونیم به خوبی بگیم باید رد شیم چون اون طرف خودش ب اندازه ی کافی دغدغه مند هست 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚