2777
2789

ببخشید دوستان حالا که این دوست عزیزمون رو راهنمایی کردید منم یه سوال دارم منم کلا مشکوک شدم به همسرم که همش تو گوشی انکار سایت های غیراخلاقی نگاه میکنه 

فقط انقدر همه رو پاک میکنه نمیشه بفهمم چی بود اصلا نمیزاره چیزی تو گوشیش بمونه همون لخظه نگاه بعددپاک میکنه چجوری بفهمم چیکار میکنه  بزنامه ای هست که  

ه .ک کنم گوشیشو؟خودش نفهمه 

دلم میخوادبفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چک کردم یه زنه حالانمیدونم چطوری برخورد کنم کل شبو نخوابیدم

ممکن سیم کارت بنام زن باشه اما استفاده کننده زن نباشه عزیزم، خودت رو درگیر نکن تامطمئن نشدی

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ببخشید دوستان حالا که این دوست عزیزمون رو راهنمایی کردید منم یه سوال دارم منم کلا مشکوک شدم به همسرم ...

احتمالا از برنامه ناشناس کروم استفاده می‌کنه هیچی ذخیره نمیشه به محض اینکه از سایت خارج بشه تمومه

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
احتمالا از برنامه ناشناس کروم استفاده می‌کنه هیچی ذخیره نمیشه به محض اینکه از سایت خارج بشه تمومه

فکر کنم همون باشه همون که شبیه گوگله؟راه حلز دارید؟برنامه ای هست ه ک کنم؟خیلیا میگن میتونیم ه. ک کنیم کلی میترسم اعتماد کنم دویت دارم خودم بفهمم

فکر کنم همون باشه همون که شبیه گوگله؟راه حلز دارید؟برنامه ای هست ه ک کنم؟خیلیا میگن میتونیم ه. ک کنی ...

نه متاسفانه هیچ راه حلی نداره  مرورگره

میدونم میزنه زیرش دوست ندارم رومون تو روی هم باز بشه یا ازم مخفی کنهمیدونم بگم دیگه مخفی میکنه

پس بیخیال شو خودتو اذیت نکن بخای نخای میبین اکثرا

پس بیخیال شو خودتو اذیت نکن بخای نخای میبین اکثرا

میدونی اذیتم بخاطر اینکه که چندبار ازش پرسیدم مثلا فلان مدل رو دوست داری

یا  چاقی یا لاغری رو پرسیدم ولی گفته نه خوشم نمیاد ولی دقیقا همونارو نگاه میکنه من چندین بار همونارو پرسیدم اگه دوست داره انجام بدم حتی وزنم رفته بالا مثل همون تو فیلم ها ولی نه دیگه انقدر چاق بد ریخت ولی بازم گفته نه دوست ندارم چاق بشی همین خوبه نمیدونم تو اونا چی میبینه

میدونی اذیتم بخاطر اینکه که چندبار ازش پرسیدم مثلا فلان مدل رو دوست دارییا چاقی یا لاغری رو پرسیدم ...

ببین اشتباهت همین جاست هیچ وقت ازش نپرس اعتماد به نفس داشته باش همیشه از خودت تعریف کن جلوش 

مثلاً بگو تو خیابون یه خانومه اومد پرسید این لباستو از کجا گرفتی چقدر بهت میاد چقدر قشنگه 

سعی کن اون صمیمیت توی رابطه رو داشته باشی طوری باشی که بهش خوش بگذره نه اینکه از خودت ایراد بگیری این خیلی براش لذت بخش‌تره 

وقتی اون تو رو انتخاب کرده و تو همسرشی یعنی دوستت داره هر طوری که باشی به خدا انقدر که خانوما رو خودشون ایراد می‌ذارن آقایون حواسشون نیست به این چیزا

ببین من یه دوستی دارم که جدیداً عمل ابدو و لیپو انجام داده از نظر ما خانم‌ها که خیلی خوش هیکل و جذاب شده ولی با شوهرش به مشکل خورده چون میگه من خود قبلتو دوست داشتم عروسک ساختی این چه وضعیه