2777
2789

چرا ما زن ها و دختر ها نمی‌تونیم راحت باشیم و سر هر مسئله تاپیک بزنیم و ترس نداشته باشیم که این نر های بی خاصیت بهمون درخواست ندن ،من حتی دیده بودم اینجا خانومی راجب رفتار سرد شوهرش تاپیک زده بهش درخواست دوستی دادن،یا یک دختر راجب دعوا با خانوادش یا تنهاییش تاپیک زده کلی بهش درخواست دادن،ما همینجوری تو جامعه از شر این نر ها چه آزار و تجاوز زبانی و فیزیکی و خفت گیری  در امان نیستیم حداقل تو سایت امنیت داشته باشیم ای کاش سایت فقط برای خانوما بود واقغا خجالت نمی‌کشن هی به آدم درخواست میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا وقتی ما درخواستشون رو قبول نکنیم مگر میتونن کاری بکنن؟

پس ناراحتی نداره 

فقط مسائلی رو که فکر میکنیم عنوان کردنش در فضای عمومی درست نیست رو نباید مطرح کنیم 

چون اگر عضو هم نباشن میتونن بیان بخونن چه بچه دبستانی چه زن و چه مرد پس خودمون باید حواسمون باشه

پیج 

عزیزم تا وقتی ما درخواستشون رو قبول نکنیم مگر میتونن کاری بکنن؟پس ناراحتی نداره فقط مسائلی رو که فکر ...

خب آخه مزاحمت ایجاد میکنن و یکی دو نفر نیستن و این اعصاب خورد کنه و ما خانوما نمی‌تونیم راحت باشیم 

خب آخه مزاحمت ایجاد میکنن و یکی دو نفر نیستن و این اعصاب خورد کنه و ما خانوما نمی‌تونیم راحت باشیم

چه مزاحمتی   به همه ما ازین درخواستا میدن حتی درخواستشون  رو رد هم نمیکنم که نتونه دوباره درخواست بده  فکر میکنن ندیدم 

پیج