چرا ما زن ها و دختر ها نمیتونیم راحت باشیم و سر هر مسئله تاپیک بزنیم و ترس نداشته باشیم که این نر های بی خاصیت بهمون درخواست ندن ،من حتی دیده بودم اینجا خانومی راجب رفتار سرد شوهرش تاپیک زده بهش درخواست دوستی دادن،یا یک دختر راجب دعوا با خانوادش یا تنهاییش تاپیک زده کلی بهش درخواست دادن،ما همینجوری تو جامعه از شر این نر ها چه آزار و تجاوز زبانی و فیزیکی و خفت گیری در امان نیستیم حداقل تو سایت امنیت داشته باشیم ای کاش سایت فقط برای خانوما بود واقغا خجالت نمیکشن هی به آدم درخواست میدن
فرقی نداره اگه عضویت آقا نمیزاشتن با اکانت خانم میومد در ضمن اتفاقا اینا نر نیستن 😂 نرها نی نی سایت نمیان این اقایون گوگولی فاقد تستستورون هستن که میان نی نی سایت یعنی تو انجمن بارداران 😂
when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.