2777
2789

خیلی ساله خواستگار میاد

همشون  ۷ ساااال به بالا اخلاق سنی دارن با من دیگه کم کنش که من و مامان ذوق میکنیم پیش میاد که ۵ سال اختلاف داشته باشیم

من دوست دارم با کسی ازدواج کنم که با من همسنه یا یکی دو سال بزرگتر باشه چون اصلا دوست ندارم سن شوهرم زیاد باشه

خودمم دارم مهاجرت میکنم هر کسی میاد اصلا شرایط مهاجرت نداره چون کارش اینحاست

تازه وقتی میگم بیخیال همه اینا معیارامو آتیش میکشم اصلا کسی پیدا نمیشه که بگم میتونم بهش تکیه کنم انگار ته مونده های بازار رو فرستادن خونه ما شب و روزم شده گریه و غم آخرش از ناراحتی دق میکنم 

من خودم از بچگی به شدت احساسی و حساس بودم همیشه به اندازه کافی محبت ندیدم

خودم هم کلی مشکل دارم تو زندگیم هیچ  یه پام هم قبرستون شده هر ماه یکی از نزدیکانم میمیره 💔

بخدا جوون اسممه صد سال پیر شدم سر از دست دادن اطرافیانم

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

دختر ب وقتش نمیه ی گمشده ت میاد دنبالت هرموقع هدا بحاد😍 بعدشم همسن عم خوبی هایی داره هم بدی.  خواهر من همسن شوهرشه ولی بجه آورد انگار از شوهرش بزرگتر نشون میده. زن با لچه داری زود میشکنه پس بهتره مرد ۶ سالی بزرگتر باسه. ن همسن نوبه خیلی. نه اختلاف ینی ۷ ب بالا

دختر ب وقتش نمیه ی گمشده ت میاد دنبالت هرموقع هدا بحاد😍 بعدشم همسن عم خوبی هایی داره هم بدی. خواهر ...

چی بگم والا قربونت خوشگلم

ممنننن که دیگه ناامید شدم والا دوست ندارم بچم تا میخواد وقت جوونیش باشه باباش بشه ۶۰ سالش 🤦🏼‍♀️

طرف پسره ۴۰ سااالشه تازه داره ازدواج می‌کنه چخبر بابا من یه ۲۶ ۲۷ می‌خوام😭😭

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.