2777
2789

سر اینکه ساعت ۱۰ صبح آماده نشدم برا خونه باباش گفتم گرمه ساعت ۴ راه بیوفتیم

حالا یکم حرف و بحث و نفهمی شد بعد فوش و لعنت و زد تو گوشم تازه عین خیالشم نبود دو قورتو نیمشم باقی

خواهر شوهرمم فهمید اومد واسطه شد آشتی کنیم

از اونور پدر و مادرش همش زنگ میزدن می‌ترسیدند دعوا کرده باشیم منم دلم براشون سوخت و احترامشان واجب بود

شوهرم لج کرده بود نمیاد مثل سگ افتادم دست و پاش 

هرچی گریه کردم و به دست پاش افتادم بخاطر اون بدبختا گفتم نذر دارن بریم تا قانع شد

بهش میگفتم آقا من غلط کردم معذرت میخوام اصن مث سگ پشیمونم

خواهر شوهرمم در تلاش بود راضیش کنه بریم

بعد میگه بببین میگهه مثل سگ پشیمونم

دی کوتاه بیا

بچه ها حالم خیلی بده یعنی هرچقدر هم بهم حرف بزنین حق دارین

ولی اون لحظه بخاطر اون پیرزن پیرمرده چاره ای دیگه نداشتم حتی با اینکه دلشکسته بودم 

حالا اون تو قیافه اس من لبخند میزنم تو جمع

چه خاکی بگیرم تو سرم

تا دو روز دیگه اینجام دلم میخواد جیغ بزنم و گرنه سکته میکنم 

تا نصف خوندم اومدم بگم

از پدر مادر اون

به تو چه دختر

فضولی؟

قدر خودتو بدون 

اول تویی بعد بقیه 

حرمت و ارزش تو مهمتره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زده تو گوشت بعد تو بخاطر پدر مادر اون النماس کردی چقد عجیب 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

پیرزن پیرمرد بابا مامانت هم بودن نباید وقتی کس دیگه مقصر بوده به دست و پاش میوفتادی

به خاطر پدر شوهر مادر شوهرت مجوز بهش دادی از این به بعد هر غلطی خواست تو دعوا بکنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.