2777
2789
عنوان

بعد دو سال زندگی برای اولین بار زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اون پیرزن پیرمرد گفتم از غصه دق نکنن حفظ ظاهر کنم

میدونم ولی التماست اشتباه بوده 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

عزیز  زندگی متاهلی خیلی بالا و پایین داره تجربه بدی بوده متاسفم ولی اخر خط نیست الان سعی کن دلت اروم کنی به وقتش نوبت اونم میرسه دنبال انتقام نباش فقط بدون بخاطر حفظ ابرو مجبور بودی وگرنه یه داستان ادامه دار میشد الانم اروم باش 

زد توگوشت بعدگفتی مثه سگ پشیمونم🥴تروخدا بگو که سرکاریه.حالا نمیرفتین چی میشد نهایت خودش میومد به التماس کردن ...اینطوری پرروش کردی فقط،متاسفم امیدوارم یا سرکاری باشه یا اگر واقعیه دیگه تجربش نکنی🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

دستو پای همسرت افتادی؟اونم وقتی ایشون‌مقصر بودن؟ تازه جلو خواهرشوهر؟!!!

و اجازه دادی که خواهرشوهر از دعوای خانوادگیتون با خبر بشه که هیچ،برگرده واسطه گری کنه و به داداشش بگه نگا کن میگه مث سگ پشیمونم ؟!!!

خاک تو سر خواهر شوهرت با این میانجی گریش ..من بودم واقعا بهم برمیخورد این مدل حرف زدنش .

ایشون اصلا بیخود میکنه اینطوری حرف میزنه و دخالت میکنه...

خیلی خودتو ضایع کردی رسما...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

ی استادی میگفت ما آدمها خودمون تعیین میکنیم بقیه باهامون چطور رفتار کنند

وقتی تو خودت رو اینقدر سطح پایین آوردی ک اضافه بر فحش و توهین و کتک باز گل بخودی زدی

دیگه چ توقعی داری شوهرت باهات حرف بزنه

بعید نیست ازین ببعد از دید بالا به پایین نگاه کنه بهت

اصلا پدرومادر اون چ ارتباطی بتو دارن؟

خواستی تشکر کنی بابت تربیت همچین پسری

چ کارهایی میکنید بخدا آدم هنگ میکنه

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

بخاطر اون پیرزن پیرمرد گفتم از غصه دق نکنن حفظ ظاهر کنم

چقدر ساده ای بخدا

کدوم پیرزن پیرمردی بخاطر نرفتن بچشون دق کردن

اصلا بکنن،شوهرت باید جلزولزمیکرد یا تو

باورم نمیشه رفتارت خدایا

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔