2777
2789

امروز بعد کلی سال دوستای مجرد فامیلی رو تو ی مجلس دیدم چقدر از دور دلم هواشون رو کرد کاش اون روزا بود ک میرفتیم خونشون باهم عروسک بازی میکردیم ولی خیلی چیزا عوض شده اینکه مامانم دیگه نیست بهش تکیه کنم اونا خداروشکر درکنار خانواده و جمع بودن با ی بچه ولی من خانوادم از هم گسسته شد اخ مامانم کجایی اخ بابای خوبم چرا بعد مامانم اینقدر ضرر کردی اخر شبا بغض نمیذاره بخوابم

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

اگه برگردم ب قبل جلوی خیلی چیزا رو میگرفتم ک این روزای غمگین نباشن دیگه امروز از پیش خونه قبلی بابام اینا رد شدم جایی ک ۲۰ سال زندگی کردم بغضم ترکید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم بازی بچگیای من رفت پیش خدا ۸ماهه ندیدمش تمام دنیای من رفت زیر خاک بهش گفتم بیا خاله بازی کنیم بیا دیگه جر زنی نمیکنم خدا داغونم کردی خدا 😭😭

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

هم بازی بچگیای من رفت پیش خدا ۸ماهه ندیدمش تمام دنیای من رفت زیر خاک بهش گفتم بیا خاله بازی کنیم بیا ...

اخی چ سخت خداصبرت بده

سلام عزیزم خدا رحمتش کنه ان شاءالله به حق این روز عزیز زودی مشکل تون حل میشه به نظر منم دوران بچگی بهترین دورانه من خیلی دلم واسه بچگیم تنگ شده اون موقع خیلی نترس بودم و کلی خاطره ی خوب از بچگی دارم اون موقع یه سریال پخش میشد الانم تماشا چند روزه داره پخش میکنه من سال ۹۳ الکی از یه چیز ترسیدم و شدم استرسی دلم خیلی واسه بچگیم تنگه اون موقع چی بودم الان چی شدم