2789

دو جا دیگه آزمایش دادم کم کاری تیرویید دارم

بین دکتر مریم حق کردار و عباسی رنجبر کدوم بهتره

تو بارداریم پیش دکتر حق کردار میرفتم و ازش داصی بودم از اینا نبود که بگه چیزی نیست ولش کن ، کلا کنترل کرد تا اخر بارداریم بالا نرفت

مشکلم اینه متخصص داخلی  ،  ولی عباسی رنجبر  فوق متخصص غدد

دکتر زنانمم حق کردار رو قبول دره ولی حساس نیست حتما برم پیش یشون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پرکاری معمولا تپش قلب داره ها

ا... فعلا دکتر نرفتم ببینم چی میگه ، کلا کم کاری به اعصاب فشار میاره در نتیجه استرسم زیاد میشه از اونور تپش قلبم به خاطر استرس و اصطراب پنهانمه ، 

ا... فعلا دکتر نرفتم ببینم چی میگه ، کلا کم کاری به اعصاب فشار میاره در نتیجه استرسم زیاد میشه از او ...

نه پرکاری اعصابت رو تحریک پذیر میکنه زود جوش میاری کم خوابی داری همش تو جنب و جوشی عرق میکنی 

میشه بگی تپش قلبت چجوری بود؟ من یه تاپیک زدم در این مورد ولی هیچکس هیچی نگفتتت

یهو از خواب میپریدم با ضریان قلب بالا اگه شب غذای چرب خورده بودم و در طول روز استرس زیاد داشتم یا ترس‌شب دچار تپش میشدم ، یه دلیلش به خاطر بحران هایی بود که تو زندگیم برا بار اول تجربه میکردم و سخت گذشت تنهایی

یه سری گفتن پانیک

به دکتر  دیگه ای علایمم رو موقع تپش پرسید گفت پانیک نیست

گفت تو میدونی علت تپشت از چی ولی حملات پانیک بی دلیل رخ میدن و یهو طرف نشسته دچارش میشه و...

یهو از خواب میپریدم با ضریان قلب بالا اگه شب غذای چرب خورده بودم و در طول روز استرس زیاد داشتم یا تر ...

منم همینجوریم..موقعه خواب مخصوصا یا تایمی که تازه بیدار میشم و از روی تخت بلند میشم

یا همینجوری نشستم بی دلیل تپش قلب میگیرم جوری که تو معدم حسش میکنم😐😐 

مرسی که تجربتو بهم گفتی..

منم همینجوریم..موقعه خواب مخصوصا یا تایمی که تازه بیدار میشم و از روی تخت بلند میشمیا همینجوری نشستم ...

خواهش میکنم

دکتر‌قلب بهم گفت استرس نباید دشته باشی

رژیم بگیری

ورزش کنی

سعی کن شبا غذای سبک بخوری شده نون پنیر خربره یا نون پنیر گرویی چیزی ، من اکثرا اینجوری میخورم میخوام سبک باشه یا سوپ و اب نخوردی چیزی ، شامتم  هفت اای هشت شب خورده باشه با معده سبک بخوابی