2777
2789

من پر خوری عصبی میگیرم یوقتایی و امروز همون روزا بود هیچ اتفاقی نیوفتاده بود ولی من میتونم یگم بیست بار رفتم پای یخچال هربار یچیزی برداشتم حس حالت تهوع میکنم بعدشم تازه اومدم اتاقم کلی خوراکی اینجا قایم کرده بودم خوردم حالم خیلی بده 🥲🥲🥲🥲

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل توام یهو فاز پر خورییه روزایی مثل امروز لب به هیچی نمیزنم

وای خیلی بده من الان میخوام بالا بیارم ولی بالا هم نمیاد حس میکنم اصلا شکمم سنگینی میکنه یه چی سنگین تو شکممه

خوب اون موقع هایی که حالت خوبه  سعی کن خونه رو پاکسازی کنی 

اصلا معنی نداره تو اتاق خوراکی نگه داری 

من تو یخچالم اکثر خوراکی ها میوه و کاهو و هویج و ماست و ... هست 

وقتی موقع خرید خودت کنترل کنی و فقط مواد غذایی سالم بخری و هله هوله نخریدی. نخوردنش راحت تر هست چون تو خونه نیست وقتی نباشه نمی خوری

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

پرنوشی عصبی بگیر . عصبی شدی جای سراغ یخچال رفتن برو صدتا لیوان اب بخور . چرا بعضیا عصبی میشن دیگه لب به چیزی نمیتونن بزنن چون رفتار و واکنشمون به اون احساس رو تلقین میکنیم همش میگیم عصبی بشم زیاد میخورم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
یکم ابلیمو بخور حالا من عصبی که میشم هیچی نمیتونم بخورم

خوردم بی فایدست حالت تهوم بدتر شد کاش بالا بیاد هر چی خوردمو 🥲🥲

خیلی خوبه اینجوری خدا نکنه یروز من ناراحت باشم یا به چیز بدی فکر کنم قشنگ اون لحظه استارت غذا و خوراکی خوردنم با خودم تموم کردنش دست خدا 

دیروز این شکلی بودم امروز نتیجشو دیدم دل درد شدید نهوعدو بی اشتهایی ولی هنوزم از رو نرفتم خوراکی گذاشتم فردا اول وقت بخورم🤣 میدونی بهترین کار اینه عصبی میشی ادامس نعنایی تلخ  بجوی

😎💚🐬
خوب اون موقع هایی که حالت خوبه سعی کن خونه رو پاکسازی کنی اصلا معنی نداره تو اتاق خوراکی نگه داری م ...

هله هوله نخوردم خوراکیام هم سالم بودن برا یه هفتم بودن من یه شبه تموم کردم 🥲🥲

وای خیلی بده من الان میخوام بالا بیارم ولی بالا هم نمیاد حس میکنم اصلا شکمم سنگینی میکنه یه چی سنگین ...

یه فامیل داشتیم می گفت من نمی تونم جلو خودن بگیرم. مدام تو خونه می رم شکلات و چیپس و پفک و ... برمی دارم و می خورم 

گفتم همه همین طور هستن. منتها ما تو فروشگاه خودمون کنترل می کنیم تو لاین این هله هوله ها نمی ریم وقتی نخریم. دیگه تو خونه لازم نیست انقدر خودمون عذاب بدیم که باید جلوی خودمون بگیریم! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

پرنوشی عصبی بگیر . عصبی شدی جای سراغ یخچال رفتن برو صدتا لیوان اب بخور . چرا بعضیا عصبی میشن دیگه لب ...

فک میکنی من اینو امتحان نکردم و فک میکنی من بعد ده تا لیوان اب خوردن حس سیری میکنم ؟ اشتباه فکر کردی بازم عین یه فیل حس گشنگی میکنم🥲

دیروز این شکلی بودم امروز نتیجشو دیدم دل درد شدید نهوعدو بی اشتهایی ولی هنوزم از رو نرفتم خوراکی گذا ...

منم خدا میدونه فردا چی میشم الان که حس میکنم نهنگ داره دستو پا میزنه یا حس این که اسب داره یورتمه میره تو شکمت خیلی زیااااد خیلی زیاد خوردم این یکیو امتحان نکردم برا دفعه بعدیم 🥲