2777
2789
عنوان

چرا بعضیا در مورد معلمی بد میگن❓️

336 بازدید | 34 پست

روی صحبتم با توی عقده‌ای هست که چهارتا جوونو از شغل یا ارزوشون ناامید میکنی

چرا هر کی نمیره فرهنگیان میگه من افتخار میکنم معلمی مگه شغله بقیه نفهمن که میرن

من از رفتار تو دوست عزیز این برداشتو میکنم که پاتو بذاری توی اون دانشگاه با لگد میندازنت بیرون

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کجا چنین شتابان

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان شما بااین مدل صحبت که کل فرهنگیا بردین زیر سوال..

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من هدفم فرهنگیانه میخوام پشت کنکور بمونم بخونم

هم به خاطر حقوقش هم اینکه محیطش برام راحت تره و خب هزار تا دلیل دیگه

و ابنکه اگر بخوام برم شهر دیگه زندگی کنم تنها درآمد ثابت داشته باشم

ولب میان اینجوری میگن پشیمون میشم واقعا الان موندم چیکار کنم

برای همه اقشار یک حرفی توشه مگه قراره با داس بیفتی دنبال یک عده آدم احمق که توجیهشون کنی 

کار خودتو بکن چکار به اراجیف داری

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هر کسی انتقاد میکنه که عقده نداره

فرهنگی داریم تو خانواده منم میگم فرهنگیان واقعا از دور قشنگه اونم چون تابستون تعطیله و ساعت کاریش

وگرنه هیج درآمدی نداره و استهلاکش زیاده

حتما باید شغل دوم داشته باشی کنارش

☆You Have To Stay