2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی سال که خونه پدرتون هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه من بچه اخرمبد نیست ولی گاهی به قول اینستایی ها با اعصابمون هزینه هارو می دیم البته من خونه مستق ...

پس خونه جدا دارین

همیشه اونجا نیستین

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
من ۲۸ هستم Ok امالان دارم درس میخونم و صبح و عصر تا ۸ شب کتاب خونه ام اما قبلا صبح و عصر سرکار بودم

عزیزم گفتم بالای ۳۰ سال

قبل سی خیلی متفاوته

پس خونه جدا دارینهمیشه اونجا نیستین

خونم دو طبقه باهاشون فاصله داره خیلی دور نیست

گاهی دلم می خواد فرار کنم راستش که بی احترامی نشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من ۲۸ هستم Ok امالان دارم درس میخونم و صبح و عصر تا ۸ شب کتاب خونه ام اما قبلا صبح و عصر سرکار بودم

موفق باشی 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خونم دو طبقه باهاشون فاصله داره خیلی دور نیستگاهی دلم می خواد فرار کنم راستش که بی احترامی نشه

بیشتر از چی اذیت میشین؟

بیشتر از چی اذیت میشین؟

یهو گیر بدن چرا با فلانی رفت امد کردی.

یا گیر بدن با بهمانی رفت امد کن 

اعصاب خرد کنه این بحثا

یهو گیر بدن چرا با فلانی رفت امد کردی.یا گیر بدن با بهمانی رفت امد کن اعصاب خرد کنه این بحثا

ادم از یه سنی به بعد اصلا اعصابش به خیلی از این حرفا نمیکشه

منم سی به بالا.... چیزیکه اذیتم میکنه خیلی اینکه خاهر کوچکترم شوهرکرده برادرام زن گرفتن من ومادرمیم با برادر کوچکم حالا بماند گرفتاری‌های خودم فکرشو بکن زن داداشم بامن بدهستن جفتشون نه که من دخالت کنم توزندگی شون اما میدونید انگار شوهر کردن یه مدال هس برا دخترا که من نگرفتم وحالا اونا میترسن نشه روزیکه من سربار برادرام شم تابلو رفتارشون بامن خوب نیس محل نمیدن این خودش یه مشکله..... دامادمون هم بامن خوب نیس اون چرا چون اونم میترسه که من دختر مجردم خونه خاهرم میرم مذهبیه جالب نمیدونه اینو نه که من بی بند وبارم من محجبم باحیام این خودش یه مشکله... مشکل بعدی خودمم که گذشته هامو همیشه میبینم باکلی حسرت که کاش باافتخار وعزت یکی از خاسگارامو قبول میکردم ناشکری نمیکردم مشکل بعدی میدونید چیه اون ازهمه بدتره هرچقدرررررررررررخوب باشم به مادرم برسم بازم دیده نمیشم همیشه ناله هاش برامنه شادیاش برای خاهر برادرا متاهلم..... خدایا قربونت برم سنم واقعا بالاس اما ته دلم یه نمه سوسو هس امید هس فقط میخام کمکم کنی...... شاید بتونم بابی شوهری کنار بیام اما بقدری از اطرافیانم ومحل ندادنشون ناراحتم بقدری ناراحتم بحدی ناراحتم که دلم میخاد ازدواجمو جور کنی خدا چون دیگه هیچکی باورش نمیشه ازدواج کنم ناراحتم که همه فک کردن من کمم منو خیلی کم دیدن ایندمو خودشون ساختن برام که فک کردن من سربارشون میشم وبهم محل نمیدن خدایا تو بزرگی بزرگیتو نشون من بده

منم سی به بالا.... چیزیکه اذیتم میکنه خیلی اینکه خاهر کوچکترم شوهرکرده برادرام زن گرفتن من ومادرمیم ...

میفهممت عزیزم💔

زنداییم 37 سالش بود با داییم که 38 سالش بود ازدواج کردن 

دوساله از ازدواجشون میگذره.و واقعا زنداییم خوشبخت شد چون داییم شهر دار هست ، موئسسه زبان داره ، باشگاه ژیمناستیک داره ،استاد دانشگاه هست , دکترای زبان داره و عصو هیئت علمی شهرمونم هست :)

زندایم لیسانس مهندسی هست و بیکار و واقعا دختر خوبیه....

همه اینارو گفتم بهت که بفهمی متاهلی هنر نیست ازدواج خوب هنره!!

صبر کن هدا هرچی قسمتت باشه برات همون کارو میکنه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

زنداییم 37 سالش بود با داییم که 38 سالش بود ازدواج کردن دوساله از ازدواجشون میگذره.و واقعا زنداییم خ ...

میدونم متاهلی هنر نیست و بخاطر همین تا حالا با هر خواستگاری ازدواج نکردم و منتظر یه مورد درست بودم

ولی واقعا مجردی سختی دارم هیچ پشت و پناهی ندارم