2777
2789
راضی هستی الان؟

آره واقعا خیلی راضیم من صورتم گرده موی کوتاه اصلا بهم نمیاد ولی خودم راضیم من بشدت شلختم حوصله شونه کردن ندارم همین دو سه ماه پیش موهام بلند اومد کوتاه کردم الان خواستم کوتاه کنم دوباره دیدم کوتاه بلند شده گفتم صبر کنم خوب بلند بشه بعدش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته دختر بااااید موهاش بلند باشه ؟؟؟دختر بعنوان یک انسان باید موهاش همون اندازه ای باشه که خودش ...

گفتم به نظر من. نگفتم كه همه مجبورن. 

خب با موهاي بلند اون ظرافت دخترونه رو دارن. لطيف ترن. 

منم واسه كسب باااايد و شايد نذاشتم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

عزیزم‌میتونید برید سالن هزینه کنید تا براتون کار اکسنشن انجام بدن درضمن من گفتم شاید کوتاه کنم نگفتم ...

من اول نظرمو گفتم بهتره بری بخونی الکی نگی وسط غم و ناراحتی حتی جوابمو هم ندادی   با اینکه هم دردی کردم 

من خودم اوایل موهامو کوتاه میکردم و حتی نگه میداشتم ولی انداختم دور دیگه چون الان وضعیت موهام بدجور شده این درخواست رو کردم فکر نکن سالن نرقتم  اتفاقا چندین تا  سالن  رقتم ولی چون موهام ضعیفه اکستیشن نمیکنن خودشون میگن کلاه گیس بزار اونم خریدم مضنوعی بود  مدل چسبی پهن یا کلیپسی باید انجام بدم که تو ایران کمار کسی انجام میده و مااسفانه بلد نیستن یا اصلا مورو نمیفروشن که خودم درست کنم  اصلا نمیدن برای خرید باید مدل چسبی باشه که خودشون گفتن انجام نمیدن چون ریزش وحشتناک دارم من گدایی نکردم فقط مشکلمو گفتم شمام لطفا برگزد اولین پیام منو بخون بعد بیا از فر هنگ سازی بگو من اگه قرار بود همون اولین پیام میگفتم که بهم بده  خدایی یهو به  ذهنم اومد که شما که میگی شاید زدم چون دکلره و بد جور شده و لایت داره  منم گفتم ازتون بخرم چون تاحالا لایت و دکلره  نکردم  ارایشگرا هم فقط بزای اکستیشن میفزوشن که اون موهای من طاقت چسبشو نداره و سنگین میشه برای یه مراسم هم نمیشه که یه روزه هم بطنم هم بردارم  فکر نمیکنم ربطی به فرهنگ داشته باشه خدا بهت ارامش بده

من الان دقیقا 3 سال و نیمه ک موهامو کوتاه پسرونه میزنم تا حالا هم پشیمون نشدم اونم پیکسی با ماشین خیلیم راحتم و سرم سبک میشه ...اتفاقا فردا میخام برم دوباره ی دور موهامو مرتب کنم چون قراره برای اول ماه موهامو یا بالیاژ کنم یا آمبره روسی

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

جدی میگی؟ میخوام هایلایت ظریف دربیارم بعد ی چیز بدتر وزنمم یکم بالاس میترسم سنم بدتر بره بالا برای ک ...

من ک الآنم موهام روشنه روشنه برای اول ماهم میخام خاکستری در بیارم اصلا برام مهم نیست ک سنمو بالا نشون بده

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

من خودمم مریصم عزیزم اصن راستشو بخوای بخاطر بیماری ک بهم فشار میاره دارم موهامو کوتاه میکنم

خدا کمکت کنه من مادر خودم مریض شد کل موهاش ریخت و دوباره دراومد ولی نه مثل قبل خیلی کم پشت و خالی ولی چاره نیست دست خودمون که نبود دوران درمان باید طی بشه

من اول نظرمو گفتم بهتره بری بخونی الکی نگی وسط غم و ناراحتی حتی جوابمو هم ندادی با اینکه هم دردی ک ...

خدا به شما آرامش بده عزیزم

من قصد فروش موهامو ندارم عزیزم بعدش من سالن های زیادی میشناسم‌موی خام میفروشن میخواید بهتون آدرس میدم برید تهیه کنید درثانی من توی کامنت شما همدردی حس نکردم‌وبیشتر منفعت طلبی حس کردم موهای منم تعریفی نداره ک بخوام الکی پزشونو بدم ی مشت سوخته کات شده است در هر صورت براتون سلامتی آرزو میکنم امیدوارم انقدر ی روزی موهاتون پرپشت بشه ک هیچ وقت احتیاج به خرید مو نداشته باشید یا کوتاه نکنید❤️

خدا کمکت کنه من مادر خودم مریض شد کل موهاش ریخت و دوباره دراومد ولی نه مثل قبل خیلی کم پشت و خالی ول ...

بیماری انقدر روی آدم فشار میاره ک آدم دیگ‌مو براش مهم نیست فقط دلش میخواد سالم بشه من ریشه موهام خیلی سسته دعا کن برام‌واقعا حالم بده

منم اینجوری بودم هربار اولش ناراحت بودم ولی اومدم خونه خیلی خوشجال بودم از سبکی و اومدن به چهرمنمید ...

این کامنت من کجاش منفعت طلبیه؟ خوبه خودم توضیح دادم که خودم بارها زدم اولش نارحت بودم ولی یعدش خوشحال  شدم چون حس کردم بهم میاد 

و همه هم تعریف کردن از کوتاهیش

این کامنت من کجاش منفعت طلبیه؟ خوبه خودم توضیح دادم که خودم بارها زدم اولش نارحت بودم ولی یعدش خوشحا ...

فدات شم‌ شما درست میگید اصلا دل من از خودم پره یکمم یهو گفتی بهم‌بده تعجب کردم آخه وقتی ی روزی انقد مو داشتم ک سه تا بافت میزدم الان عین دم‌موشه دوست دارم بزنم بندازم‌سطل آشغال نبینم من خودم ناراحتم اگر من چیزی گفتم ناراحتت کردم منو ببخش

فدات شم‌ شما درست میگید اصلا دل من از خودم پره یکمم یهو گفتی بهم‌بده تعجب کردم آخه وقتی ی روزی انقد ...

بله درک کردم چوم خودمم مریضی پوستی گرفتم و موهام کم پشته و وحشتناک میریزه و دقیقا مثل شما سسته و انقدر ریخته قشنگ کچل شدم و ناراحتم بابتش و حالم خیلی بده نمیدونستم شمام کم پشت شده و بخاطز مریضی دارید میزنید گفتم فقط داری یه فرقی تو ظاهر میدی و بابت دکلره ناراحتی  منم به ذهنم رسید سوال کردم که ای کاش نمیکردم

من سالن نمیشناسم که بفروشه وگرنه اصلا اینجا نمیگفتم

مو فقط و فقط بلند 

ولی حتما ماهانه نوک گیری بشه 

رنگشم ک یکدست باشه🤌🏻

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨