من اول نظرمو گفتم بهتره بری بخونی الکی نگی وسط غم و ناراحتی حتی جوابمو هم ندادی با اینکه هم دردی کردم
من خودم اوایل موهامو کوتاه میکردم و حتی نگه میداشتم ولی انداختم دور دیگه چون الان وضعیت موهام بدجور شده این درخواست رو کردم فکر نکن سالن نرقتم اتفاقا چندین تا سالن رقتم ولی چون موهام ضعیفه اکستیشن نمیکنن خودشون میگن کلاه گیس بزار اونم خریدم مضنوعی بود مدل چسبی پهن یا کلیپسی باید انجام بدم که تو ایران کمار کسی انجام میده و مااسفانه بلد نیستن یا اصلا مورو نمیفروشن که خودم درست کنم اصلا نمیدن برای خرید باید مدل چسبی باشه که خودشون گفتن انجام نمیدن چون ریزش وحشتناک دارم من گدایی نکردم فقط مشکلمو گفتم شمام لطفا برگزد اولین پیام منو بخون بعد بیا از فر هنگ سازی بگو من اگه قرار بود همون اولین پیام میگفتم که بهم بده خدایی یهو به ذهنم اومد که شما که میگی شاید زدم چون دکلره و بد جور شده و لایت داره منم گفتم ازتون بخرم چون تاحالا لایت و دکلره نکردم ارایشگرا هم فقط بزای اکستیشن میفزوشن که اون موهای من طاقت چسبشو نداره و سنگین میشه برای یه مراسم هم نمیشه که یه روزه هم بطنم هم بردارم فکر نمیکنم ربطی به فرهنگ داشته باشه خدا بهت ارامش بده