الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست داشتی عکس میفرستم از موهام ببینی که دروغ نمیگم خیلی روحیم داغونهموهای مصنوعی هم خیلی مصنوعیه و ...
عزیزممیتونید برید سالن هزینه کنید تا براتون کار اکسنشن انجام بدن درضمن من گفتم شاید کوتاه کنم نگفتم قطعا کوتاه میکنم بعد فک نمیکنید خیلی کارتون بی ادبیه وسط تاپیک دیگران وقتی من اصلا اسمی از کوتاهی نیاوردم فقط پرسیدم چیشد کوتاه کردید میایید میگید موهاتو بده بمن😳 این کار شما اسمش گرفتن ماهی از آب گل آلوده ک اصلا کار قشنگی نیست امیدوارم فرهنگ سازی بشه براتون دیگوسط غم و ناراحتی دیگران نیایید بگید فلان چیزتو بده بمن من حتی اگه کوتاهم کنم موهامو به کسی نمیدم چون متنفرم از اینکار امیدوارم شمام هزینه کنید و اکستنشن انجام بدید ک بسیار هم طبیعی و زیباست و توی تاپیک دیگران دنبال موهاشون نباشید😐
اصلا پشيمون نشدم. چون چند سال بود ميخواستم كوتاه كنم و مامانم نميذاشت. ولي خب ديگه هيچوقت كوتاه نميك ...
کی گفته دختر بااااید موهاش بلند باشه ؟؟؟
دختر بعنوان یک انسان باید موهاش همون اندازه ای باشه که خودش دوست داره و باهاش راحت هست !
🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم 🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید : https://eitaa.com/my_diet_journal 〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم