2777
2789

درود شبتون بخیر

چند تا فیلم سینمایی قشنگ معرفی میکنید

فقط عاشقانه صحنه دار نباشه میخوام با مامانم ببینیم. لطفا ژانرش هم بگید🩶🫂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالرین 🥲کره ایه و خب...تنها ببین بهتره صحنه نداره در اون صورت اما به چیز بدتر از صحنه داره

کره ای خیلی دوس دارم🫠

پیشنهاد دیگه ای نداری؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ناح،،،ولی ضرر می‌کنی نبینی..آخرین تلاشم😂

مرسی🤍

فیلم "بازی تقلید" هیچ صحنه ای نداره ، حتی بوسم نداره با وجود اینکه خیلی درام وعاشقانه ست
فیلم "اینتراستلار" هم همینطور ، اون البته یه صحنه ، یه دانشمنده از شوق همکارشو ماچ میکنه :)) ولی چیزی نداره خدایی

فیلم "میس پاتر" هم همینطور اونم هیچی نداره

از بهترین ها اینها بودند: رستگاری در شاوشنک و فارست گامپ

نه رستگاری... یه تیکه کوتاه اولش داشت
فارست گامپ هم یه تیکه داشت
(از نظر من که اکیه واقعا چیز خاصی نبودن ولی چون استارتر تاکید داشتن، دارم میگم. وگرنه واقعا اوکیه)

نه رستگاری... یه تیکه کوتاه اولش داشتفارست گامپ هم یه تیکه داشت(از نظر من که اکیه واقعا چیز خاصی نبو ...

بله، الان که فکر می کنم یادم اومد هر کدوم یک صحنه خیلی کوچک داشت. ولی آنقدر داستان ها جذاب و پر ماجرا بود که اصلا اون دو صحنه را من یادم رفته بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم