2777
2789
خدانکنه عزیزدلم ممنون استرس لوازم تحریرو ثبت نامشونودارم

امید داشته باش ♥

من که شوهرتو نمیشناسم ولی اگه به ناحق اینجور بر سر شما آورده  باشه حتما چوبشو میخوره

از خدا بخواه فقط از اون حتما کمکت میکنه❤✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بچه خره گربه دومه منه🥹😭العییی من فداش بشمم آنقدر پسر قشنگیه❤️🥹

کجایی اسی دخترمو بفرستم خونت عشقققق گربه هست دوساله هم هست اشک میریزه میگه برام گربه بگیرید 

گربه رو دیوار🙄

من😲

دخترم 🤗

اخیییاگر جرم گیری نکنی مجبور میشن دندوناش رو بکشن هااانه عزیزم گربه های من دندوناشون سالمه

شیرینی نمیدی هیچی؟ 

مسواک میزنی؟ این دهنشو باز نمیکنه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

رفتن میگن باید جداشی حتی اومدن دیدن ک حموم ندارم بچه هاموتوحیاط میبرم حموم کاری هم نکردن برام

کاش شرایطشو داشتی جدا میشدی

خیری چیزی نداره اونجا

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

شیرینی نمیدی هیچی؟ مسواک میزنی؟ این دهنشو باز نمیکنه

نه شیرینی براشون خیلی ضرر داره عزیزم 

بله مسواک میزنم براشون

باید باز کنه دیگه 

و اینکه اگر غذا خشک مارک خوبی بگیری مسواک هم نزنی براش عیبی نداره 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

این بچه خره گربه دومه منه🥹😭العییی من فداش بشمم آنقدر پسر قشنگیه❤️🥹

چقدررررر نازههههعع چندتا مگه داری وای وای هیچکی نمیدونه خوشبختی میتونه این رنگی حتی سیاه و سفید باشه خدا حفظش کنه

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                
امید داشته باش ♥من که شوهرتو نمیشناسم ولی اگه به ناحق اینجور بر سر شما آورده باشه حتما چوبشو میخوره ...

امیدوارم اجی تنها دغدغم اینه برای ثبت نام کتاباشون و لوازم تحریرشون ک اگه جورنشن نمیذارمشون مدرسه بخداچیزیم ندارم بفروشم