2777
2789

سلام قبلا گفتم من دختر ۲۹ساله ام و ۶ماه نامزد کردم یعنی صیغه محرمیت خونده شده و عقدی درکار نبوده ۳ماه پیش برای آزمایش قبل ازدواج رفتیم و متادون همسرم مثبت شده و چند روز پیش یهویی بردمش برای آزمایش مجدد و جوابش اومد دوباره متادون مثبت ولی میگه چیزی استفاده نکردم بخاطر داروی تاخیری که از عطاری گرفتم و حاضرم دستم رو بذارم روی قرآن و توی خانواده مذهبی هستن و میدونم مقیده. از۱۸سالگی دور از چشم مامان و باباش سیگار میکشیده 

ازدواج ما از طریق معرف و سنتی بود و ۳ماه آشنایی۶ماه هم نامزدی 

خیلی دوسش دارم الان دوبار تستش مثبت شده چیکار کنم

ازدواج های الان دخترا فقط با حق طلاق

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه هم که دارین !!

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

از متادون شروع میشه یه مدت دیگه متادون ارضا نمیکنه میره یه مرحله بالاتر اونم عادی میشه میره مرحله بالاتر 

مگه اینکه با جنبه باشه و رو همین بمونه و ترک کنه 

اعتیاد خیلی بده اعتیاد به مواد قرص سیگار حتی انسان .

مواظب خودت باش و تصمیم درست بگیر و با مشاور صحبت کن .

هرچه کنی به خود کنی گرچه زیاد و کم کنی .... 

اول اینکه شما هنوز عقد نکردین و خانواده مقید چرا داروی تاخیری استفاده میکنه؟؟ اونم ایتقدر زیاد تو آزمایش متادون نشون بده ، دوم اگه واقعا از خودش مطمن هست بگو یه فرصت دو سه ماهه واسه تجدید آزمایش بهت میدم ، تو این مدتم کامل تحقیق کن 

منم اولاش انقدررررر شوق داشتم که فقط دلم میخواست بهش برسم الان که چشام باز شده میبینم خانواده اش چقدر عوضین خود بی سوادش رو اعصابمه کلا از بس شوهر ندیده بودم هول شدم برا عروس شدن

دقت کن لطفا اگه معتاد باشه یه سال دیگه هرروز آرزوی جدایی میکنی

عزیزم از چت جی پی تی برات پرسیدم بیین اینو گفت

You said:

ایا مصرف دارو ی تاخیری در ازمایش قبل ازدواج اعتباد به متادون نشون میده؟ اصلا ربطی داره؟

ChatGPT said:

خیر، داروهای تاخیری (مثل داروهایی که برای درمان زودانزالی یا افزایش زمان رابطه استفاده می‌شوند) در آزمایش اعتیاد قبل از ازدواج اثری ندارند و به‌عنوان «مصرف متادون یا مواد مخدر» نشان داده نمی‌شوند.

🔹 آزمایش اعتیاد قبل از ازدواج معمولاً روی مواد خاصی مثل تریاک، مورفین، متادون، شیشه (آمفتامین‌ها)، حشیش (THC) و بعضی مواد مخدر صنعتی دیگر انجام می‌شود.

🔹 داروهای تأخیری (چه گیاهی، چه دارویی مثل سرترالین، فلوکستین یا اسپری‌ها و قرص‌های موضعی) هیچ ارتباطی با متادون یا سایر مواد تحت بررسی در این آزمایش ندارند.

بنابراین اگر فقط داروی تأخیری مصرف کرده باشید، نتیجه آزمایش اعتیاد به متادون مثبت نخواهد شد.

از متادون شروع میشه یه مدت دیگه متادون ارضا نمیکنه میره یه مرحله بالاتر اونم عادی میشه میره مرحله با ...

ممنون از راهنماییت مشاور میگفت من فقط آگاهت میکنم نمیگم بمون یا نمون

منم اولاش انقدررررر شوق داشتم که فقط دلم میخواست بهش برسم الان که چشام باز شده میبینم خانواده اش چقد ...

من خیلی ناراحتم از یه طرف دوسش دارم از یه طرف نمیخوام بدبخت بشم