2777
2789

یک انگشتر نقره  فیزوه خیلی خوشگل و ظریفی  داشت برا انگشت کوچیکش اندازه میشد  مامانم گفت بدش من 😕😕 نداد 

الان  فهمیدیم داده به دوستش مامانم میگه چرا دادی میگه خودم پولش به هر کی بخواهم میدم 

یا تیشرتی گرفت ۶۰۰ تومن  دوبارم نپوشید داد به دوستش 

چاقو ضامن دار داده به  دوستش  و.....

اين درست نميشه ها  شوهرمنم راحت چيزي ميده به ديگران جرات من نميكنه وگرنه  كارا ميكرد با اين اخلاقش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مدرسه ام همینه تو این سن دارن یاد میگیرن از بچه های دیگه مال مفت بکن خدا به داد بزرگسالی برسه کار به دزدی میرسه تازه به این کار میگن زرنگی پدر ومادرشون هم خیلی خوشحال تن که چقدر بچه اشون زرنگه