2777
2789

عقدم گفتم مهریه در طول زندگی الان به هیچ عنوان نمی‌بخشم  میگ یکشنبه صبح بیا جلو در خونمون یه هفته امتحانی زندگی کن. چون خونه ندارع ی مدت باید پیش مادرش زندگی کنم و عروسی هم نمیگیره  کدورت و ناراحتی و دعوا بینمون پیش اومد  پنجاه پنجاه مقصر بودیم حالا حرف من اینه بیاد تو خونه مادرم  صحبت کنه  عروسی من خودم میگیرم بعد صفر بریم سر. زندگی این توقع زیادیه ببنید اشتباهات در مورد خیانت بوده نه چیزی فقط من شهرستان اون تهران میگ منو ول کردی رفتی شهرستان با مادرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قرارتون چي بوده؟ مگه نميدونستي قبل عقد ك خونه نداره بايدبا مادرش زندگي كنيتاپيك قبلي بهت گفتم موض ...

این لینک نوشتم همه چیو قبل عقد قرار بر خونه بود. اما بعد عقد رفتیم خونه دیدیم سر یک بحثی بهم خورد دیگ از اون ببعد همش گفت بیا پیش مادرم پارسالم حتی قرار بر خونه طبقه بالای خانه مامانشو بسازه  که نساخت و دلیل مهمش اینه میگ ولم کردی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16730082/خانوما-من-عقدم-بیاید-شوهرم-بهم-میگه-زن-پیامکی

قرار بر زندگی در تهران بوده

خوندم تاپيكت

از اشتباهات خودت نگفتي فقط نوشتي منم اشتباه كردم و مقصرم

خب نميدونم اشتباهات چي بوده ولي كاراي همسرت اشتباه بوده

اينكه حتي يكبار نيومده شهرستان پيش تو

و كتك زدن فحاشي اونم جلوي مامانت

دليل اينهمه نخاستنش چيه خب! 

كاراي بچه گانه و بلاك كردن اونم با ٣٥ سال سن

اين حد از بيخيالي خانوادش

اگه باكره بودي خب از حق حبس ميتونستي استفاده كني و شكايتش برا ول كردن بي خود بود و بايد برات خونه تهيه ميكرد

همين الانم خونه اي تهيه نكرده نميتونه برات عدم تمكين بزنه

اخه مامانت برا چي بايد عروسي بگيره؟

من با اينكه مامانت مراسم بگيره و هزينه كنه موافق نيستم

انقد براش مفت و ارزون نباش

اما چون ديگه باكره نيستي و از لحاظ حقوقي نميتوني از اين  استفاده خاصي كني خب شايد بد نباشه بري تهران خونه مامانش مدتي زندگي كني بيشتر بشناسيش

البته ك نذاري احساست بهت زيادي غلبه كنه و بچه دار هم نشي

بعدش اگه ديدي ادم نرمالي هست ب موندن باهاش فكر كن 

اگه هم رفتي يكي دو هفته اول راجع ب موضوع خونه گرفتن و عروسي صحبت نكن

فقط سعي كن بشناسيش اخه زيادم باهم نبودين ك همش دوري و دعوا بوده

بعدش ديگه خاسته هات رو بگو ك خونه جدا برات تهيه كنه

عروسي هم مختصر بگيريد ولي خودش بگيره مامانت هزينه نكنه

خوندم تاپيكتاز اشتباهات خودت نگفتي فقط نوشتي منم اشتباه كردم و مقصرمخب نميدونم اشتباهات چي بوده ولي ...

فکر کن این مرد نرمال باشه. رفتن خونه ببینن کلی اسی را تحقیر کرده و کتک کاری جلو مادرش. این آدم سالمه بنظرت؟

ما که هرچی میگیم فایده نداره. برو خودت عروسی بگیر. برو تو خونه مادرش. مهریتم ببخش چون دوسش داری خودت ...

ن انجام نمی‌دم بخدا خستم از اینک همش تهدید می‌کنه به طلاق خستم

خوندم تاپيكتاز اشتباهات خودت نگفتي فقط نوشتي منم اشتباه كردم و مقصرمخب نميدونم اشتباهات چي بوده ولي ...

اگه قبول نكرد و يا فهميدي ادم درستي نيست ديگه ولش كن 

زندگي بالا پايين زياد داره و اين اقا زيادم خودش رو بهت ثابت نكرده تو هم سني نداري ٢٢ سال هنوز سن ازدواجشم بنظرم نشده خيلي كمه… بعد از طلاق سالها فرصت برا ازدواج موفق داري

فکر کن این مرد نرمال باشه. رفتن خونه ببینن کلی اسی را تحقیر کرده و کتک کاری جلو مادرش. این آدم سالمه ...

خب خودش ميبينه وقتي بره ميفهمه ك نرمال نيست

من حتي بهش گفتم هفته اول از اين موضوعات حرف نزنه

تا اونو بهتر بشناسه

چون اگه از خونه و عروسي بگه اونم عصباني بشه و رفتار خشونت اميز داشته باشه دوباره  استارتر خودشو مقصر ميكنه ك تقصير من بود اون خشونت داشت نبايد حرفش ميزدم