2777
2789
عنوان

کسی هست تو این دنیا به معنای واقعی هیچکیو نداشته باشه❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من. اصلا روز تولدم کسی نیست که بهم پیام بده.. ولی فرق من با تو اینه که خودم اینو خواستم چون آدمای اطرافم سمی بودن و باهاشون قطع رابطه کردم با کسی هم زیاد صمیمی نیستم. الان تمرکزم رو خودمه ،چرا پیش میاد گاهی دلم بگیره که خب طبیعیه ولی چیزی نیست که مدام بخوام غصه بخورم بگم خدایا چرا هیچ دوستی ندارم، سعی کن الان که کسی دور و برت نیست حواست به خودت و رشد ذهنی و روحی و شخصیتی‌ات باشه، شاید بعدا فرصتش پیش نیاد،تو حواست به خودت که باشه آدم درست تو زمان درست وارد زندگیت میشه. 

من پیش اومده دوستای زیاد داشتم ولی انقدر همشون یا حسود یا عقده ای یا تازه به دوران رسیده بودن و انقدر زر مفت میزدن تصمیم گرفتم تنها باشم یا اگه هم میخوام دوست باشم با یه آدم حسابی دوست باشم نه اینکه فقط یه مشت تاکسیک رو دوره خودم جمع کنم 

بعضیا دوستاشون رو با تموم بدی هایی که دارن باز قبول میکنن من اینجوری نیستم ولی از این شرایط بدمم نمیاد

_