2777
2789
عنوان

بهم بی احترامی شده بخاطر قدم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 32 پست
احتمالا چیزایی داری که اون نداره و به این شکل خواسته اعتماد به نفست و ازبین ببره

واقعا نمیدونم...

من خیلی بهش محبت کرده بودم

اسمم نیایش هست🫥 اون هفده که رو کاربری زدم سنم نیست عدد مورد علاقه مه🫥عاشق حیوونا🫥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم هرروز یچیز میگن یا به قدبلندا گیر میدن یا کوتاها الان بلند بودی میخواستن بگن چرا انقدر نردبونی ...

والا من قدم بلنده الان که شوهر کردم .اونموقع ها خدا شاهده تیکه نبود که بارم نکنن . خالم میگفت کناره من راه نیا آنقدر درازی.

مادره دوستم میگفت دختره من زود براش خاستگار پیدا میشه چون ظریفه و الان پسرها دنباله دختره ظریفن .تو یکم سخت میشه واست . 

آنقدر ناراحت میشدم که خدا میدونه .الان شوهرم قربون صدقه قد و بالام میره . بعد که ازدواج کردم اعتمادبه نفس گرفتم قبلش همه میزدن تو سرم

بگو چطور انقدر بیشعوری؟ چرا ذره‌ای شعور خدا به تو نداد؟ فردا من نه به یکی دیگه اینجوری بی‌ملاحظه شر ...

وای این خیلی جواب خوبیه

اگه دوباره تکرار کرد همینو میگم

اسمم نیایش هست🫥 اون هفده که رو کاربری زدم سنم نیست عدد مورد علاقه مه🫥عاشق حیوونا🫥

اون بی شخصیت بوده تو به دل نگیر همیشه یه عیب رو ادم میزارن اگه بلندی بودی می گفت چرا انقد درازی بی خ ...

ممنون که آرومم کردی❤️

بابا ۱۶۰ کوتاهه الان؟؟از نظر ایشون ۸۰ درصد دخترا کنسلن که🤣🤦‍♀️

واقعا نمیدونم چی بگم

قشنگ آسفالتم کرد تو خیابون...

میگفتی ب ت چ شما قدی رشد کردی من مغزی😕😒این مردم همیشه حرف دارن برا زدن منم ک قدم بلنده ی حرف میزنن ...

اینم خیلی جواب خوبیه

ممنون

من ناراحت اینم که چقدر بهش بها دادم...

چقدر هدیه و محبت و...

آدم وقتی خیلی به یکی محبت میکنه ایمجور خورد میشه

امروز قشنگ فهمیدم

والا من قدم بلنده الان که شوهر کردم .اونموقع ها خدا شاهده تیکه نبود که بارم نکنن . خالم میگفت کناره ...

افرین والا منم همه رو میشنوم ولی انقدر انقدر عاشق خودمم حالا درست نیست اینجا مزایاش بگم. ولی خداوکیلی الان خودت خوب میدونی چه موهبت آشکاریه این قد. الحمدلله ان شالله خوشبخت بشین خدا پاداش ناراحت کردنارو داد بهت.

اینم خیلی جواب خوبیهممنونمن ناراحت اینم که چقدر بهش بها دادم...چقدر هدیه و محبت و...آدم وقتی خیلی به ...

این لطف خداعه ک یجایی روی ادمارو بهمون نشون میده جلوی ضررهروقت بگیری سوده

دیگ بدون چطو باید باهاش رفتارکنی کارایی ک لایقشه

من همه قدم مسخره میکنن ی رفیقی دارم ایقد تازه قربون صدقه قدم میره ک خودم عاشق خودم میشم😂

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

۱۶۰کوتاه نیست.. فکرتو درگیرش نکن، هرچند که چندروز پیش عموم بهم گفت کوتاهی(قدم۱۶۶) تاست، ومن اون روز ...

وای دقیقا

انقدر اذیت شدم که خدا میدونه

واقعا خیای کار زشتیه راجع به بقیه نظر دادن...

این لطف خداعه ک یجایی روی ادمارو بهمون نشون میده جلوی ضررهروقت بگیری سودهدیگ بدون چطو باید باهاش رفت ...

دقیقا

واقعا دستم بشکنه که نمک نداشت

دقیقاواقعا دستم بشکنه که نمک نداشت

دورازجون نگواینطو

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤