2777
2789
چرا آنقدر پزشکارو گنده میکنین؟ چون پول دارن؟ پول پرستیژ میاره؟ چرا سطح بقیه شغلا رو میارین پایین؟

گنده کردن نیست زحمتش زیاده کارش سنگینه با ارزشمند ترین دارایی جون آدما سر و کار داری تو خود قرآنم اومده نجات یک انسان معادل نجات همه انسان هاست 

چرا آنقدر پزشکارو گنده میکنین؟ چون پول دارن؟ پول پرستیژ میاره؟ چرا سطح بقیه شغلا رو میارین پایین؟

چون رشته پرزحمتیه شاید تو‌با پارتی بتونی کارمند بانک شی ولی آیا با پارتی فردا میتونی پزشک شی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣آخه میدونی چیه پدرم کارمند بانک بودن و من خیلی دوست داشتم کارمند بانک بشم ولی همیشه مخالفت کردن،ام ...

عزیزم هر کارمندی نه ولی اونی که بانک مرکزی کار میکنه نونش تو روغنه و چن هیچ از همه جلوتره

کارمند بانک از همسر پزشک با کمال احترام متنفرم کلا با کادر درمان واسه ازدواج اوکی نیستم

ببخشید ولی شغل برای خانم رو گفتم نه همسر

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

هرکدوم رفتار وشخصیت محترمی دارع نزد من جایگاش بالاتره 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

عزیزم هر کارمندی نه ولی اونی که بانک مرکزی کار میکنه نونش تو روغنه و چن هیچ از همه جلوتره

والا بانک ملی و صادرات هم همینه 

پزشک ولی من اگر بخوام شغلی انتخاب کنم برای خودم عاشق کارمندی ام خدایااا چی میشه اخه به آرزوم برسونیم ...

عزیزم ایشالا به آرزوت برسی❤️

چون زحمت و درس خوندن بیشتری میخواد بقیه شغلا همه شریفن ولی پزشک شدن آدمو پیر میکنه اینقدر که باید در ...

بخدا اینا همش بهانست مگه فقط رشته پزشکی سخته؟ مگه فقط بچه های پزشکی زحمت میکشن؟ چون پزشکی رتبه خوبی میخواد باید بهشون احترام زیادی گذاشت؟ چون فکر میکنین به اصطلاح فقط درسای پزشکی سخته جایگاه اجتماعی شون فرق میکنه؟ بخدا اگه همین معلمی و پزشکی برعکس بودن معلمی درآمدش بیشتر از پزشکی بود رتبه بهتری میخواست همه میرفتن سمت معلمی به معلمان احترام بیشتری میزانشان چرا؟ چون پول بیشتری در میاوردن؟ نه الان تو جامعه ما این جا افتاده هرکی پولش بیشتر باشه احترام و توجه بیشتری داره 

عزیزم اینطور نیستپزشک شاید کارهرکسی نیست و برابر دونستنش با شغلای دیگه درست نیستصددرصد سختیه پزشک شد ...

"برابر دونستن پزشکی با شغل‌های دیگه درست نیست"

چرا این حرفو میزنی؟!اینقدر جوگیر نباش

تمام شغل‌ها محترمن.

بانک مرکزی ماجراش فرق داره بابت دسترسی به اطلاعات قیمت تتر و طلا و .... طرف راحت بارش میبنده

خب اون ظرفیت کمتری هم داره کلا کارمند کمتری میگیره ما فامیل مون اونجا کار می‌کرد بعد چند سال مهاجرت کرد لندن و کلا اوضاع مالی خیلی خوبی داشت