2777
2789
چرا آنقدر پزشکارو گنده میکنین؟ چون پول دارن؟ پول پرستیژ میاره؟ چرا سطح بقیه شغلا رو میارین پایین؟

چون زحمت و درس خوندن بیشتری میخواد 

بقیه شغلا همه شریفن ولی پزشک شدن آدمو پیر میکنه اینقدر که باید درس بخونی

کاربری دست 2نفر هست! 

به نظرم کسیکه انسانی کار میکنه! تمام پزشکها و کارمندها بانک و .... پرستیژ بالایی ندارند، پزشکهایی داریم که بیماران از روی اجبار میرند پیشش، بداخلاق و .... هستش ، پس پرستیژش چی شد؟؟؟ یا بالعکس.

تجربه ثابت کرده،توی هر شغلی انسان باشیم، پرستیژ بالایی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالای چالش برانگيز چیه می‌پرسی دختر

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

چون زحمت و درس خوندن بیشتری میخواد بقیه شغلا همه شریفن ولی پزشک شدن آدمو پیر میکنه اینقدر که باید در ...

بشدت حرف تون رو قبول دارم حالا کاری ندارم ولی قبولی پزشکی و ادامه دادنش واقعا سخته

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

به نظرم کسیکه انسانی کار میکنه! تمام پزشکها و کارمندها بانک و .... پرستیژ بالایی ندارند، پزشکهایی دا ...

عزیزم اینطور نیست

پزشک شاید کارهرکسی نیست و برابر دونستنش با شغلای دیگه درست نیست

صددرصد سختیه پزشک شدن بیشتر از هر شغلیه

کاربری دست 2نفر هست! 

سوالای چالش برانگيز چیه می‌پرسی دختر

🤣آخه میدونی چیه پدرم کارمند بانک بودن و من خیلی دوست داشتم کارمند بانک بشم ولی همیشه مخالفت کردن،امسال پزشکی میارم انشاالله احتمال زیاد،گفتم ببینم چیزی رو از دست دادم یا نه 😅حق با من بوده یا پدرم😅🤣

معلومه پزشک

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره دارن ولی کلا در مقایسه با پزشک خیلی کمتره .

نه اون بهتر از پزشک عمومی هست،بیمه خوب دارن حقوق شون اوکیه کلی وام کم سود تازه شیفت های سنگین هم ندارن