2777
2789

میخام ی مسافرت چن هفته ای برم ک خودم باید غذا درست کنم تو راه ک یکی دوروز تو راهیم 

بچه چی نیاز داره خورد و خوراکی ؟ چ غذای مناسبه ک گرسنش نشه چ توصیه هایی دارید کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا بله خودت درست کنی نه همیشه نهایتش سه چهار وعده بیرون آدم میخوره 

بچه پوشک ولباس و پماد شیشه شیر بزار تو کیف دستی پشت شیشه ماشین های نخوای صندوق وا کنی ی صابون ببر لباس بچه تو بشوری نمونه روهم خوب نیس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

لباس بیشتر بردار.چون عرق میکنه و زود زود عوض کن عرق سوز نشه

غذاهای فاسد شدنی ک احتمال مسموم شدن میدید کمتر بردار

بجاش چیزهای خشک مثل بیسکویت و کیک و مغزجات بردار برای وقتی ک گرسنه شد.

شربت استامینفن کودکان هم یادت نره یوقتی نیاز میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
غذای سالم ، اخه چی بگیم سوپر مارکتی که ممنوعه ، غذای بیرونم که باید از بهداشتش مطمئن باشی وگرنه گاز ...

مثلا روز اول ک تو خونه میتونم اماده کنم و راه بیوفتیم چی براش درست کنم ؟ من همیشه غذای خودمون رو میدم پسرم ولی غذا تو یخچاله نگران نیستم هر زمان خاست اندازه خودش گرم میکنم ،ولی تو راه یخچال نیست برنج و ماکارونی بیرون باشه خطرناکه 

مثلا روز اول ک تو خونه میتونم اماده کنم و راه بیوفتیم چی براش درست کنم ؟ من همیشه غذای خودمون رو مید ...

من باشن غذای روتینش رو درست میکنم اگه صبح حرکت کنم میزارم تو فلاسک گرم بمونه ناهار بهش میدم ، وعده ی شام هم از قبل میزارم فریزر یخ بزنه و تا شام میزارم یخش بازشه و گرم‌میکنم بهش میدم

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
مثلا روز اول ک تو خونه میتونم اماده کنم و راه بیوفتیم چی براش درست کنم ؟ من همیشه غذای خودمون رو مید ...

وااا نه هیچی نمیشه من برنج درست میکنم برای نهار تو راهی شب درست کن اگه میدونی صبح زود راه میفتید هرجا رسیدید پکنیک یا بده رستوران ها گرم برات

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم