2777
2789
عنوان

اگه تو آپارتمان زندگی می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 97 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه بوی سرخ کردنی همسایه چطوری میاد میپیچه تو وخونه همسایه دیگه ؟

شما اپارتمان نشین نیستید احتمالا

وگرنه منظور اسی رو متوجه میشدید

بله میپیچه

چون تهویه واحد ها درست نیست و بهم وصله

طبقه پایینی های ما سبزی سرخ میکنن یا غذا بوش داخل حموم دستشویی میپیچه

باور کن چهاردبواری اختیاریه ب این فک کن اون ب اون سیگار عادت کرده پنجره رو ببند یا آنقدر حساسیت ب خر ...

این بو از پنچره نمیاد ، فن اینو میبره پشت بوم اونجا دوباره فن طبقات دیگه این دود رو میکشه تو 

باشه پس بعد از ریپلای پاچتون و بچسبین نریزه 😁

باشه شما خیالتون نباشه😅

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الآن فکر نكنی منظورم اینه سیگار کشیدن بد نیستخودم سیگاریم ولی قبول دارم که به شدت آشغال و مضرهولی من ...

همزیستی رو قبول دارم ولی یکی دیگه نباید آسیب ببینه. من مثلا میگرن دارم، داغون میشم. یکسره داره سیگار میکشه و من انگار تمام روز در حال سیگار کشیدنم. چقدر مسکن بخورم؟ من تصمیم گرفتم سالم زندگی کنم، چرا باید به خاطر یکی دیگه اینهمه بوی سیگار استشمام کنم؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

من امشب میخواستم ت گروه ساختمون بنویسم خواهشا وقتی برق میره قرار نیست از پله ها استفاده می کنید ت پله وایسین دادوبیداد کنید بلند بلند حرف بزنید یا بچه هاتون زمانیکه برق میره تاراپ تاراپ توپ بکوبن ت پله بقیه همسایه ها آرامش لازم دارن لطفا مراعات کنید 

همزیستی رو قبول دارم ولی یکی دیگه نباید آسیب ببینه. من مثلا میگرن دارم، داغون میشم. یکسره داره سیگار ...

خب مسئله اینه کاری نمیشه کرد

شما هرچقدر هم رعایت کنی یک سری مسائل رو به طور کامل نمیشه جلوشو گرفت در زندگی آپارتمانی

مگر بری واسه خودت کنج ی جایی خونه ویلایی بگیری حالشو ببری

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

شما اپارتمان نشین نیستید احتمالاوگرنه منظور اسی رو متوجه میشدیدبله میپیچهچون تهویه واحد ها درست نیست ...

اهان پس شاید نوع ساختن ساختمون بده چرا قبلا تو آپارتمان بودیم چند سالی ولی اصلا بو نمی اومد ! فقط گاهی بچه ی همسایه بالایی میپرید کع اونم در حد خفیف صداش میومد 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

اینم راه حل خوبیه ولی با اون سروصدایی که میگی فکر کنم اونا بیشتر ذوق زده میشن 🤣😂

تنهام 

تنها زندگی میکنم

گاهی خبر انگلیسی رو براشون پخش کنم با صدای بلند 

یا سرود ملی کره جنوبی ؟ 

از سگ میترسم وگرنه یکی میخریدم 

اهان پس شاید نوع ساختن ساختمون بده چرا قبلا تو آپارتمان بودیم چند سالی ولی اصلا بو نمی اومد ! فقط گا ...

شما خیلی خوش شانس بودید

ولی متاسفانه برای خرج کمتر و سود، تهویه ها رو چند تا یکی میکنن که لوله تهویه کمتر استفاده بشه