2777
2789
عنوان

اگه تو آپارتمان زندگی می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 97 پست
ببخشید عزیزم ولی اینایی که میگن تو تراس بوش میاد تو دسشویی بوش میاد تو راهرو بوش میاد خب اونی که سیگ ...

تراس باید سیگار بگیره سمت بیرون بعضیا زحمت نمیکشن یکم سیگار بگیرن لب تراس میگیرن تو هواکش

یا باید تو هال بکشی پنجره وا بذاری دستشویی حموم ابدااا

الآن فکر نكنی منظورم اینه سیگار کشیدن بد نیست

خودم سیگاریم ولی قبول دارم که به شدت آشغال و مضره

ولی منظورم اینه ی جاهایی باید همزیستی داشته باشه آدم

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو ی سری موارد نمیشه کاری کرد دیگهخب بوی دستشویی کردن هم خیلی آزاردهنده اسبوی کباب درست کردن ه ...

عزیزم من راه حلمو به اسی گفتم

با شما حرفی ندارم که ادامه میدی😁👍🏼

ما بچه همسایمون مثل سگ زجه میزنه مامانه نهایتش کتکش بزنه نیم ساعت ساکته دوباره .......اون یکی با خان ...

طبیعیه شما هم شروع کن از یه جایی به سر و صدا کردن 🤣🤔

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

باور کن چهاردبواری اختیاریه ب این فک کن اون ب اون سیگار عادت کرده پنجره رو ببند یا آنقدر حساسیت ب خر ...

بوش اگه از چهاردیواریش بیرون بیاد، دیگه نمیتونه اون حرفو بزنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم من راه حلمو به اسی گفتمبا شما حرفی ندارم که ادامه میدی😁👍🏼

منم نقدمو گفتم

نقدم ی نوع نظر محسوب میشه

و البته نقدمم که به صورت طنز بود نسبت به نظرتون بود نه خودتون، منم با شخص شما کاری ندارم😊

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه لحظه فک کردم خودم تاپیک زدم من اوایل بارداریمه میرم تو سرویس میخام از بوی سیگار از حال برم فقط فح ...

جرئت ندارم حموم برم. یه بار دخترمو‌ بردم. فقط دو سالشه. خفه شدیم. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
منظورم دعوا کردن بودوسط اون همه دعوابوی سرخ کردنی هم بپیچه داخل طبقهقوز بالاقوز

اخه بوی سرخ کردنی همسایه چطوری میاد میپیچه تو وخونه همسایه دیگه ؟

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

پس هروقت نقد در مورد نظرم خواستم خبرت میکنم☺️

مسئله اینه خواست یا نخواست شما برام اهمیتی نداره

سایت عمومی و مخصوص تبادل نظره و گزینه‌ی ریپلای هم در اختیارم گزاشته شده

و هرجا صلاح ببینم ریپلای میکنم☺️