2777
2789
عنوان

خانمایی که رانندگی بلدن بیان😵‍💫

688 بازدید | 53 پست

خانما من الان در حال آموزشم ولی استرس دارم گواهینامه گرفتم قطعا یه جاهایی تو رانندگیم میخوام به مشکل بخورم میترسم بزنم به یه ماشین نمیتونم اصلا برم تو ترافیک

الان استرسم کمتره چون میدونم زیر پای مربی پداله ولی گرفتم چه کنم🙊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه توی این مرحله همینن

کار نیکو کردن از پر کردن است

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

گواهینامه ات اومد،  سعی کن مرتب پشت فرمون بشینی. 

کم کم دستت راه میفته. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم همین فکرو میکردم 

بعد شوهرم گفت پدال ترمز زیر پاته دیگه ی چی شد نهایت ترمزو  فشار میدی خاموش میکنی باور کن این جمله ب من اعتماد ب نفس داد 

بعدم هرچقدر تمرین کنی عادت می‌کنی 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

این نگرانی طبیعی هست .‌کم کم برات عادی میشه.  شما فقط باید فاصله رو با ماشین جلویی حفظ کنی و در لاین خودت حرکت کنی و آینه ها رو چک کنی  . هیچ اتفاقی نمی‌افته . یکم که رانندگی کنی همه چیز دستت میاد .