2777
2789
عنوان

سلام شبتون بخیر

75 بازدید | 10 پست

من عروس روستایی ها شدم نگید چرا چون اصالتا اونجایی ام ولی بزرگ شده تهران کرجم فامیل بود عاشقش شدم

ادمای خوبی هستن زحمت کش زناشون عین مردا کار میکنن ولی یه ویژگی توشون بنظرم مشترکه دورویی هست و خودشونو به مظلوم نمایی میزنن که مثلا ما خوبیم با گذشتیم قربانی شدیم خیلی بلا کشیدیم ولی خب داخل شی میبینی فتنه ها از همینا بلند شده نمونش جاریای خودم جوری خودشونو خوب نشون میدن که کسی باورش نمیشه اونا بودن که از اول کرم میخواستن سر به تن ما نباشه

ولی من از مظلوم نمایی بدم میاد و بگم من قربانی ام و عدا خوبا دربیارم نه من روام 

توهین=ممنوع

پ تاپیکو واس چی ایجاد کردی🤧🤣

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شب شما هم بخیرو خوشی تو اون چیزا نباش ازشون دوری کن اینا آدمای سمی هستن که با هر کاری صربه میزنن پایه زندگیت سست میسه کی گفته باید شبیه اونا باشی تنها با دوری ازشون به طور رسمی باهاشون حرف زدن تمومه

سلام شب شما هم بخیرو خوشی تو اون چیزا نباش ازشون دوری کن اینا آدمای سمی هستن که با هر کاری صربه میزن ...

نه اصلا دلم نمیخواد شبیه اونا شم عدا مظلوما خوبا دربیارم دورو و موذی باشم حالم بهم میخوره فاصله مو حفظ کردم بعد عروسی

نه اصلا دلم نمیخواد شبیه اونا شم عدا مظلوما خوبا دربیارم دورو و موذی باشم حالم بهم میخوره فاصله مو ح ...

آفرین خوب کاری کردی بذار اونا با همین چیزا کیف کنن مهم نباشه .از ادمای دورو حتما دوری کن