2777
2789

من فقد ازش توجه خاستم 

به خودم رسیده بودم منو ببینه..

دیدم هیچ توجه ای بهم نمیکنه

فقد بهش گفتم چرا منو نمیبینی

هر چی از دهنش در اومد بهم گفت 

و گفت الهی که امشب بمیری از دستت راحت بشم که انقد گیر ندی بهم

بقران خیلی وابستم 

عقدم 

الان ازبس گریه کردم نمیبینم دارم چی تایپ میکنم

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید خسته بوده این جور مواقع نباید بهشون گیر داد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

حتما خیییلی لوسی بابا مردها زیاد به جزییات توجه نمیکنند برخورد مناسب و..........و اینکه شاید اون لحظه شرایط خوبی نداشته خسته بوده مشکلی داشته ..توهم گیر میدی اونم اعصاب نداره دیگه عزیزم   

اکیدا توصیه میکنم تا اخلاق همو نشناختی زیر یه سقف نرید...

اگه عشق و عاشقی اینه و به این زودی فروکش می‌کنه که سنگ رو سنگ بند نمیشه...به نظر من به مدت فاصله بگیر و کاری بهش نداشته باش ولی اگه فرصتی بود بشینید صحبت کنید چون از الان بخاد اینجوری کنه فردا که رفتی زیر یه سقف کار هر روزت میشه...

اینم بگم مزدا از زنای آویزون متنفرم...ولی این هنوز اول نامزدیه و این اداها رو میاره...نرمال نیستا کسی که باید بی قرار باشه اونه نه تو...والا داره ناز میاد...