2777
2789
عنوان

امشب شوهرم نفرینم کرد کسی که یه زمان عاشقم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکیدا توصیه میکنم تا اخلاق همو نشناختی زیر یه سقف نرید...اگه عشق و عاشقی اینه و به این زودی فروکش می ...

ولی من فکر میکنم امشب آقا مشکلی داشته خسته بوده و.....بخدا آقایون یک ابروت رو بتراشی با ی ابرو بری اکثرا متوجه نمیشن

ولی من فکر میکنم امشب آقا مشکلی داشته خسته بوده و.....بخدا آقایون یک ابروت رو بتراشی با ی ابرو بری ا ...

حرفت بامزه و به جای بود...ولی عزیزم من ۴۶سالمه یه عمر با این رفتارهای همسرم ساختم...انقد مدارا کردم الان دیگه جونی برام مونده...توجه مرد رو میشه فهمید.حالا یه بار دو بار حالش بد بود یه چیزی ولی اگه تکرار بشه زن پیر میشه تو زندگی...توجه باید داده بشه به زن نه اینکه هی یادآوری شه..

حرفت بامزه و به جای بود...ولی عزیزم من ۴۶سالمه یه عمر با این رفتارهای همسرم ساختم...انقد مدارا کردم ...

بله عزیزم شمام هم سن من هستید از شوهر فقط اسم تو شناسنامه ش نصیبم شد و آزار واذیت خودش مادرش خواهرش و...........ولی انصافا همه آقایون مشکل ندارن ایشون اگر یک شب بود ایراد نداره ولی اخلاق همیشگی ش باشه مشکل .....ولی در کل بعضی از دخترا هم خیییبلی لوس هستند 

بله عزیزم شمام هم سن من هستید از شوهر فقط اسم تو شناسنامه ش نصیبم شد و آزار واذیت خودش مادرش خواهرش ...

هی خواهر مرد خوب زنو به عرش می‌بره...برای من که از عرش با کله کوبوند رو فرش...

زنا چی میخان جز توجه و محبت...

قصه من طولانیه...

ان شاالله همسر استارتر از اونا باشه که بار اول و آخرش باشه...

چه جوری انقدر راحت میگید طلاق نسخه یه زندگیو سریع میپیچید از رو همین چند تا خط فهمیدید دیگه به درد ن ...

😊دقیقا 

براشون مهم نیست زندگی بقیه

هیچ وقت نمی شه قضاوت کرد شاید حالش خوب نبوده حصله نداشته

مگ ما همیشه حوصله داریم

ی مدت ت خودمونیم

یا بچه سالن ، یا مجرد ، 

البته خدمم مجردم😅