2777
2789

خیییلی طول کشید از تو اردیبهشت درگیر بودم   چون نمیخواستم کورتاژ شم    دیگه به تازگی  پریود دوم تموم شد و باپریود دومم   بقایا رفت    الان  بعد رفتن بقایا ۳ ماه باید بگذره  تا اقدام کنم  یا نه   منظوراینه   یک پریود دیگه فقط صبر کنم 

دلم خیییلی بچه میخواست و میخواد وقتی فهمیدم سقط داره میشه دنیا رو سرم خراب شد    توروخدا میشه واسم دعا کنین منم به زودی با یک بچه سالم حامله شم  و بمونه واسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیی فدات بشم

ایشالا بارداری رو تجربه میکنی

اون روزهایی که بچه به شکمت لگد میزنه

اون روزی که صدای قلبش رو میشنوی

اون روزهایی که شکمت روز به روز بزرگ‌تر میشه 

رو همه رو انشالا تجربه میکنی عزیزدلم

و آخر سر اون روزی انشالله برسه که نی نی قشنگت رو تو بغلت بگیری و محکم بوسش کنی

(عزیز دلم چرا اگر خدای نکرده باردار تمیشی یا هی سقط میشن نمیری بچه ای رو به سرپرستی بگیری؟ من همیشه دوست دارم اینکار رو بکنم)

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

الهیی فدات بشمایشالا بارداری رو تجربه میکنیاون روزهایی که بچه به شکمت لگد میزنهاون روزی که صدای قلبش ...

باداری اولم بود   سقط شد 

خییییییییلی ممنونم از دعاهات خیلی زیاد      خدا از دهن شما بشنوه