2777
2789
عنوان

کیا با اچ سی جی باردار شدن بیاین

85 بازدید | 10 پست

امروز هشت روز از آمپول اچ سی جی میگذره تا پریروز علائم نداشتم از دیروز کمردرد،پادرد،سرگیجه و نفخ دارم، و امروز روز هجده سیکلم 

اگر اثر آمپوله پس چرا تا هفت روز بعد آمپول هیچ علائمی نداشتم و از روز هشتم علائم شروع شده؟

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

من هفته ششم رفتم سونو گفتن قلبش و نشنیدم امروز رفتم دکتر زنان با بی‌رحمی برگه رو انداخت گفت این اصلا حاملگی نیست هفته دیگه بیا اگه قلب نداشت باید سقط کنی از صبح انقد گریه کردم 😭😭😭😭

من هفته ششم رفتم سونو گفتن قلبش و نشنیدم امروز رفتم دکتر زنان با بی‌رحمی برگه رو انداخت گفت این اصلا ...

امام حسین علیه السلام کمکت کنه عزیزم انشاالله که قلبش تشکیل میشه

تا هفته هشتم برای قلب فرصت هست

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام حسین علیه السلام کمکت کنه عزیزم انشاالله که قلبش تشکیل میشهتا هفته هشتم برای قلب فرصت هست

😔نمی‌دونم امروز بهم اینجوری گفت نوبت گرفتم دکتر یکی از اقوام برم پیش اون سه شنبه هفته آینده ببینم چی میشه خیلی گریه کردم از صبح ولی دیگه هرچی خودش بخواد 💔

من هفته ششم رفتم سونو گفتن قلبش و نشنیدم امروز رفتم دکتر زنان با بی‌رحمی برگه رو انداخت گفت این اصلا ...

من شش هفته و پنج روز قلب بچم تشکیل شد

😔نمی‌دونم امروز بهم اینجوری گفت نوبت گرفتم دکتر یکی از اقوام برم پیش اون سه شنبه هفته آینده ببینم چ ...

عزیزمن هنوز خیلی زوده برای قلب

اون چه دکتری بوده؟

من پنج هفته رفتم فقط ساک زرده بود گفت ده روز دیگه بیا 

یه هفته بعد که شش هفته و پنج روزم بود رفتم قلبش تشکیل شده بود 

عزیزمن هنوز خیلی زوده برای قلباون چه دکتری بوده؟من پنج هفته رفتم فقط ساک زرده بود گفت ده روز دیگه بی ...

نمی‌دونم منم ساک زرده هست گفت قلب نشنیدم این دکتره کثافت اینجوری گفت از صبح دارم میترکم یه دکتر دیگه پیدا کردم مال یکی از اقوام هم بوده سه شنبه برم پیش اون ببینم چی میگه