2777
2789
عنوان

چقدرر پسرا عووووضییی شدن بخدا

239 بازدید | 22 پست

بعد عمری ما در سن ۲۵ سالگی یک کراش زدیم مثلا فکر میکردم طرف درست حسابیه درس خوندس جفتمون پرستار اون شهر دیگ من یک شهر دیگم 

متولد شهر خودمونه ولی رفته شهر دیگ زندگی می‌کنه

من سه ساله رو این کراشم تا اینک یکی از دوستاش واسش مشکلی پیش اومد و من میتونستم بهش سر بزنم و ازمایشاشو‌ ببینم. بخاطر همین باهام مهربون شده بود :)

بعدم که اومد شهر خودمون سر جنگ چون تنها شده بود همش بمن‌میگفت بریم بیرون

بخدا من متوهمی نیستم خودش همش می‌گفت بریم بیرون و یبار که همو دیدیم بدون اینک من بگم برام خوراکی خریده بود داد بهم . خب اینا نشونه این نیست که خودشم یک کرمی داشت؟ وگرنه منک‌داشتم زندگیم میکردم

رفتار من هیچ تغییر قبل و بعد و همین حالا هم نکرده

ولی از وقتی رفت شهری ک‌ژندگی می‌کنه خیلی سرد شد یهو

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

چند بار پرسیدم مشکلت چیه؟ گفت سرم شلوغه ولی چرت می‌گفت

حسم میگه به اکسش برگشته

آخرشم بمن گفت تو اعتماد به نفست پایینه و میگی کسی دوست ندارد و فلان

ی دوستی دارم عین تو چس نالس اشناتون کنم

گفتم چی میگی واس‌خودت؟ من فقط یبار پریود بودم اینو گفتم 

بعدم گفتم دیگ بهت پیامی نمیدم خدافظ

یک هفته پیامی نداده

اون موقع که شهر خودمون بود تنها بود کارش بمن‌گیر بود خووووب با من مهربون بود

خدا شاهده خودش صبح تا شب پیام میداد حرف میزدیم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با خودم میگم یعنی خودش دلش تنگ نمیشه؟ مسخره اسباب بازی بودم مگع؟ یمدت صبح تا شب با یکی حرف بزنی بعدم انگار نه انگار وجود داشته؟ حتی از حرفای زشتش هم درست عذرخواهی نکرد

مگر من روی زمین موندم که اون بخواد کسی رو واسه من جور‌کنه

همه بد شدنپسر میگه دخترا بدندخترا میگن پسرادلیلشم جامعست

من داشتم زندگیمو میکردم خودش اومد منو امیدوار کرد خودش چرت و پرت گفت رفت الآنم روز به روز عصبانی تر میشم

میخواسته با روانت بازی کنه

دقیقا

واسش متاسفم فکر میکردم آدم درستیه

انگار که دیگه هیچ نیازی پیدا نمیکنه

عجیب نیست یک آدمی صبح تا شب خودش پیام بده حرف بزنین حالتو بپرسه بعدم خودش ناپدید شه‌حتما به اکسش برگشته که انقدر مغرور شده و دور برداشته