2777
2789

من همونجور ک میدونین یکسال و خورده با خاهرشوهر و چهار ،پنج ماهه با مادرشوهر قطع رابطم 

میخایم ی مسافرت چن هفته ای با دوستای شوهرم و خانوادشون بریم یکی از اون جمع دامادشونه من با این خاهرشوهرم قطع رابطه نیستم ولی بخاطر اینکه تو تیم خاهر و مادرشه فقط ی سلام میده ولی همیشه پایه جمعیه ک پشت من غیبت میکنن

بخاطر اینکه تعداد خانواده ها زیاده گفتم با بقیه آشنا میشم اونو اهمیت نمیدم ،ولی امشب فهمیدم ک بین خودشون برنامه ریختن ک اون خاهرشوهرمم ک باهاش قطع رابطم هم با خاهرشوهر دیگم بیاد 

ولی چون تعدادشون زیاده حتما برنامه دارن بچهاشونو بفرستن تو ماشین ما 

ب نظرتون من ب شوهرم بگم ک قبول نمیکنم بچهاشون بیان تو ماشین ما؟ 

نمیتونم ب شوهرم بگم نمیام چون همش نق میزنه ک تو خودتو دور میکنی از جمع 

صلاح نیست حرفی بزنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه هستم چرا صلاح نباشه؟

ببین اول که شاید نیان

دوم شاید بچه نیان ماشین شما 

حالا گیرم هم بیام هم بچه بخوان بیان تو ماشین شما

شما به همسرت بگی قبول میکنه ن حالا قبولم کرد تو جمع میخوای خودتا خراب کنی که همه بگن چرا نرفتن با ماشین برادرش بیان 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

آره بگو میخوام سفر ریلکسم کنه حوصلع سر و صدای بچه ندارم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
اهمیت نده یا ساعت رفتن تو جوری تنظیم کنید که زودتر برید یا دیر تراصلا به شوهرت بگو بچه امانت نبریم ...

این دلیل خوبی اگه میدونی همسرت قبول میکنه و بعدا اذیتت نمیکنه بگو تو جاده مسولیت بچه مردم رو داشتن خطرناک

اهمیت نده یا ساعت رفتن تو جوری تنظیم کنید که زودتر برید یا دیر تراصلا به شوهرت بگو بچه امانت نبریم ...

ی مسافرت طولانیه خب اولش نشه موقع ناهار ک بهم میرسیم ،موقع خابیدن ک میرسیم بهم مستقیم یک جا نیست