سلام بچها منو پارتنرم ۴ ساله که با همیم و از همون اول قصدمون ازدواج بود ولی چون سنمون کم بود قرار شد فعلا تو رابطه باشیم تا یه مدت حالا قراره اونا بیان خواستگاری مادر پسره میگه نامزدی کنین یه سال یا دوسال دیگه عقد و عروسی کنین تا هم تو درستو تموم کنی هم پسر من تو این دو سال پولاشو جمع کنه و عقلتون هم کامل تر بشه که اول زندگی ب مشکل بر نخورین مادر من چون خیلی مذهبیه میگه الا و بلا اگه نامزدی کنین باید حتما یه ماه بعدش عقد کنین که واسه رفت و آمدتون مشکلی نداشته باشه و با هم راحت باشین بعد دو سال دیگه یا هر وقت خواستین عروسی کنین ولی بزار عقد کنین که محرم باشین حالا ۵ ، ۶ روز دیگه قراره بیان خواستگاری من الان چطور ب پارتنرم بگم مادرم اینجوری گفته خو چجوری راضیش کنم آخه اونم میگه من وقت لازم دارم که بتونم واست یه زندگی خیلی بهتر اوکی کنم دوست داره اول زندگیشو خیلی خوب شروع کنه و آدمی نیست که به کم راضی باشه
الانم وضعشون خوبه پسره خودش سر کاره مادرشم قراره قبل اینکه عقد کنیم براش خونه بخره ماشینم ک اوکیه ولی خب پسره میگه اینا کافی نیست واسه یه زندگی خیلی خوب باید اندازه خرید یه خونه یا ماشین هم پس انداز داشته باشیم
من با حرف مادرم موافقم ولی پسره و مادرش رو چطور راضی کنم ؟؟