2777
2789

یه ذره دردو دل کنیم ؟ هیچی نشدم ....... این همه دوییدم تا الان ولی به هیج جا نرسیدم شرمنده پدر و مادرم شدم پدرم که کلا ازم قطع امید کرد

مادرمم فقط حرص میخوره برادرم با سن کمش روز به روز پیشرفت میکنع البته من خوشحال میشم وقتی موفقیتاشو میبینم ولی پدرم اونو تحویل زیاد میگیره من هیچی نشدم 

نه درسم خوب بود از بس که مشکلات زیاد داشتم نه سرکار میرم دانشگاهم نمیرم تو هر کلاس و باشگاهی رفتم به شکست ختم 

شد به آرزوهام نرسیدم محال شدن برام شکست عشقی خوردم بدجور عقد زوری حالاهم یه دختر بدبختی نیستم 💔💔

داغونم چطور خودمو آروم کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون هنوز کار مناسبتو پیدا نکردی.

یادمه من سرکار میرفتم استعدادشو داشتم ولی خشحال نبودم.

و کار مناسب روحیه ام نبود. جدا از اون شرایط دختر و پسر فرق میکنه.من خیلی اذیت شدم هم صاحبکار هم همگار(همکارم میخواست مخمو بزنه من نمیخواستم) خیلی شرایط سختی بود تازه همه چیز رو من خراب میشد و به خانوادم نمیگفتم.

الان هزارتا چیز امتحان میکنم کلاس میرم تا به چیزی که بهم بخوره پیدا کنم.

خودتو مقایسه نکن. باید انقدر بجنگی و شکست بخوری تا راهتو پیدا کنی

متولد هشتادی؟ شکست تو درس و باشگاه یعنی چی؟ اگه مثلا کنکورت رو خراب کردی دانشگاه خوبی نرفتی یا اصلا به این بهانه دانشگاه نرفتی ،،،ببین ،،،معلم ما تو دوره ی دبیرستان دوتا پسر رو مثال زد یکی شریف خونده بود یکی پیام نور،،،

اونی که پیام نور خونده بود  چون بیرون کار کرد مهارت یاد گرفت درامدش هرجا میرفت بیشتر از اون دانش اموخته شریف بود چون اون رزومه نداشت با اینکه نخبه بود 

الانم هرجا بری کار کنی بدون حقوق حتی یادش بگیری به درامد میرسی و کم کم ترقی میکنی و جایگاه اجتماعی کسب میکنی،، کار هم مثلا میتونه حسابداری باشه یا چیزای دیگه مثلا دوره فنی حرفه ای تزریقات ببین میتونی درمانگاه های کوچیک کار کنی 

نا امید نباش عزیزم

کار کنی زندگیت تغییر میکنه حس مستقل شدن خودش جنون پیشرفت میاره و تو توی مسیرش قرار میگیری

چون هنوز کار مناسبتو پیدا نکردی.یادمه من سرکار میرفتم استعدادشو داشتم ولی خشحال نبودم.و کار مناسب رو ...

اخه من دیگه وقت ندارم زیاد نوزده سالمه به اندازه کافی انقدر شکست خوردم که بستمه 

اخه من دیگه وقت ندارم زیاد نوزده سالمه به اندازه کافی انقدر شکست خوردم که بستمه

من ۲۹ سالمه عزیزم انقدر غرق سنم نمیشم تو که تازه از تخم دراومدی هنوز جوجه ای، باید بفکر درس و دانشگاهت باشی.

من که دوباره کنکور میدم برای پزشکی و امتحانش میکنم بعد تو...

نسل جدید چتونه توقع دارین الان به همه چیز برسین.

کجا همه راه ها رو امتحان کردی؟

من ۲۹ سالمه عزیزم انقدر غرق سنم نمیشم تو که تازه از تخم دراومدی هنوز جوجه ای، باید بفکر درس و دانشگا ...

منم کنکورم سه بار خراب کردم یه ساله پشت کنکورم وضعیت دانشگاهمم معلوم نیس چی میشه باز تو انگیزه داری واسه پزشکی بخونی کنکور بدی من به خودم شک دارم حتی بتونم پیراپزشکی دولتی قبول شم هم سن و سالام بیشتریاشون موفقه بدجوری طرف پرونده سالش رفته آموزشگاه زبان پشت میز کامپیوتر نشسته کار میکنه اونوقت من هیچی به هیچی 

منم کنکورم سه بار خراب کردم یه ساله پشت کنکورم وضعیت دانشگاهمم معلوم نیس چی میشه باز تو انگیزه داری ...

من انگیزه ندارم، روحیه ندارم ولی چون شرایطشو دارم زور میزنم براش چون مجبورم.چون من اگه بخوام برم آموزشگاه کار کنم چندرغاز میزارن کف دستم خرج نصف ماهمم نمیشه. نمیتونم ی زندگی مستقلی برای خودم شروع کنم.هیچی هم یاد نمیگیرم.

مگه کار نیست؟ هست ولی با کارگری فرقی نداره.

تو بازار کار کردم هزارتا حرف از صاحبکار مسخوری، پولی که بهت میدن انگار اول میزنن تو خون خودت میدن بهت بخوری.

و پدر و مادرت هم اشتباه میکنن.

دختر اگه کار کنه دستش تو جیب خودشه ایول و آفرین و افتخار داره ولی اجباری نیست.

اگه پدر و مادرت زرنگ بودن خودشون تو جوونیشون یکاری میکردن نه اینکه از دختر هجده ساله توقع کار کردن داشته باشن که نخوان خرجشو بدن(معذرت میخوام بیرحمانه در مورد خانوادت حرف میزنم ولی برای بچه بخصوص دختر قبل ۲۰ سالگیش اصلا نباید وارد بازار کار بشه).

اعصاب میخواد

من انگیزه ندارم، روحیه ندارم ولی چون شرایطشو دارم زور میزنم براش چون مجبورم.چون من اگه بخوام برم آمو ...

انشاالله به هر چی میخوای برسی عزیزم با حرفات موافقم چون باتجربه ای دعا کن منم حداقل تو درسم بتونم موفق بشم 

منم کنکورم سه بار خراب کردم یه ساله پشت کنکورم وضعیت دانشگاهمم معلوم نیس چی میشه باز تو انگیزه داری ...

خودتو مقایسه نکن.همه راهشون بکی نیست پدر و مادر همه هم یکی نیست اونایی که از اول موفقن پدر و مادرشون پشتشون بوده و راهنماییشون کردن.

اگه حمایتی که الان داشتم ده سال پیش داشتم منم موفق میشدم ولی نمیتونم خودمو با چوب ندونم کاری بزنم

انشاالله به هر چی میخوای برسی عزیزم با حرفات موافقم چون باتجربه ای دعا کن منم حداقل تو درسم بتونم مو ...

مرسی عزیزم منم میدونم لیاقت بهترین چیزارو داری.

ولی فقط زور بزن زور بزن.

میبینی تو خونه نمیخونی برو کتابخونه.

پول کتاب نداری کانالای تلگرامی هست، کتابخونه هم کتاب داره.

ولی فقط هرجوری هست زورتو بزن.

کار کردن تو آموزشگاه هم شاید با کلاس باشه ولی حقوقش بدرد نمیخوره.

مرسی عزیزم منم میدونم لیاقت بهترین چیزارو داری.ولی فقط زور بزن زور بزن.میبینی تو خونه نمیخونی برو کت ...

حتما عزیزم تلاشمو میکنم مرسی از وقتی که برام گذاشتی 💚