2777
2789

هرجایی از خونه فامیل دوست اشنا میره میگه خواهرم فلانه خرابه در حالی که من اصلا دوست پسر هم ندارم خواستگارهامم نذاشت بیان جلوی ازدواجمو گرفت پارانوییده یجور مریضه ولی پیش فامیل خودشو خیلی خوب نشون میده که همه حرفای اونو قبول کنن

شما بودید در مقابل شنیدن این حرفا چیکار میکردید؟؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

احمق ، از طریق ای دیگه اذیتش کن

هرجور که فکر می‌کنی جواب میده 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی ره

شما برید با روانشناس صحبت کنید راهکار میده بهتون

منظورم پدر و مادر هست

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

احمق ، از طریق ای دیگه اذیتش کنهرجور که فکر می‌کنی جواب میده

چطوری میتونم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چطوری میتونم

هرجور که می ی رو مخش 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

پدرت کاری نداره باهاشخودت جلوش وایسا نذار خواستگاراتو رد کنه

پدرم فوت شده

بیچاره مادرم هم سنش بالاس و میترسه و مطیعش