2777
2789

کلیه هاش آسیب دیده سونو گرافی نشون داد هر دو کلیه مشکل داره .خواهش میکنم ازتون برای دخترمظلومم دعا کنید .اسمش آرمیتا 

اخرتون با امام حسین 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

إلهی دور سرش بگردم انشالله به حرمت امام حسین خوب خوب شده نماز شکر بجا بیاری❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

إلهی دور سرش بگردم انشالله به حرمت امام حسین خوب خوب شده نماز شکر بجا بیاری❤️

دارم دق میکنم 

تو رو خدا براش دعا کن 

دوساله همش با مریضی خودم دست و پنجه نرم میکردیم تا خوب شدم دخترم اینجوری شد 

عزیزم حتما دعا میکنم.کدوم شهری؟

قربونت برم 

قرچکم ،یکی از شهرای اطراف تهران 

با شوهرم داریم سکته میکنیم 

هیچ‌کس و تو دنیا حز این بچه ها ندارم 

متاسفم برات عزیز...از ته دل...منم دختر دارم کوچیک.حالتو میفهمم.متاسفانه از دعا کاری برنمی‌آید...ببین چطور میشه معالجه بشه راهی هست...من برای فراهم کردن کمک مالی هرکاری بخای میکنم 

عجب بیهوده تکراریست دنیا

متاسفم برات عزیز...از ته دل...منم دختر دارم کوچیک.حالتو میفهمم.متاسفانه از دعا کاری برنمی‌آید...ببین ...

برامون دعا کن 

خیلی دعا کن 

حالم بده .خدایا کمکم کن خدایا به دادم برس 

من دیگه برای خودم یه جورابم نمی خرم تا دخترم خوب بشه 

تا بتونم خرجش کنم .خدایا این چه مصیبتی بود 

کمکم کن خدا جون 

خواب به چشمم نمیاد 

برامون دعا کن خیلی دعا کن حالم بده .خدایا کمکم کن خدایا به دادم برس من دیگه برای خودم یه جورابم نمی ...

چقدر زندگی تلخه...چقدر زندگی رنجه.انواع بدبختی ها و غصه ها و استرس ها...تادیروز غصه و استرس قدشو داشتی و حالا اون در مقابل این به نظرت هیچه...خواهرم نمی‌دونم چی بهت بگم .و فقط میگم قوی باش.دروغذچرا .من اعتقادی به دعا ندارم .هیچکس رو ندیدم با دعا تغییر کرده باشه.ولی حالتو درک میکنم و خیلی غصه دار شدم .فقط اگر به مشکل مالی برخوردی میتونم از خیر ها برات کمک بگیرم .تو کتاب تایپیک هات التماس دعاست .و استرست هم از همه بیشتر....از صمیم قلب باهات همدردی میکنم ..

عجب بیهوده تکراریست دنیا

چقدر زندگی تلخه...چقدر زندگی رنجه.انواع بدبختی ها و غصه ها و استرس ها...تادیروز غصه و استرس قدشو داش ...

دیگه اصلا قدش وهیچی برام مهم نیست 

هیچی تو دنیا برام مهم نیست فقط خوب بشه 

ممنون گلم 

فعلا دکتر یه قرص داده تا سه ماه بخوره بعد ببرمش آزمایش مجدد .آخه خیلیم لاغره ودور قرص ونمیتونه بهش زیاد بده ،خدا کنه نتیجه بده 

مشکلات مالی خدا رو شکر ندارم دکتر و آزمایش ببرمش تا حدی در توانم هست 

نهایتش آخرش خونه کوچیکمم بفروشم خرجش میکنم 

فقط از خدا می‌خوام خوب بشه خدایا کمکم کن