2777
2789
یه نصیحت خواهرانه اگه میخواید واقعا نتیجه بگیزید گوشیو بزارین کنار

عزیزم برای اینکه به هم انگیزه بدیم یه تایمی رو مشخص میکنیم که به هم گزارش کار بفرستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان یعنی کلاس نمیرفتین یا کلا کلاس میرفتید با چه اساتیدی و اینکه ماز سطح بهترین داشت یا کانون

کلاس میرفتم حضوری بود ولی استاداش زیاد سرشناس نیستن مثل ماز 

من هم ازمون ماز میدادم هم کانون جفتش خوب بود ماز سوالاش ایده دار و خلاقانه اس کانون دشواره 

خانم دکتر آینده ؛)

کلاس میرفتم حضوری بود ولی استاداش زیاد سرشناس نیستن مثل ماز من هم ازمون ماز میدادم هم کانون جفتش خوب ...

اهان ببخشید یک سوال دیگه شما یک کتاب تست رو چند بار میزدین یا کتاب های تست مختلف میزدین 

خسته نباشید بعد مثلا میگن باید پاسخنامه زیست و نت برداری کنید شما میکردید یعنی منظورم خلاصه برای درو ...

نه خلاصه نویسی نمیکردم 

فقط وقتی تست میزدم اگه نکته ی خاصی داشت داخل کتاب مینوشتم مخصوصا زیست 

خانم دکتر آینده ؛)