2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم کم شده

293 بازدید | 28 پست

دو سال اخیر توی محیطی بودم که خودم رو گم کردم، فکر کردم بقیه از من بهترن، از راهم جدا شدم و کلا مسیرم عوض شد 

دوسالی که میگم هردو سالی نبود، دو سال کنکورم بود 🙂

حالا من موندم و پشت کنکور شدن

با ی اعتماد به نفس داغون که فکر می کنم هم زشتم، هم ضعیفم هم شکست خورده... 

اینقدر از دخترای با اعتماد به نفس که واسه خودشون ارزش قائلن خوشم میاد ولی احساس می کنم خودم خیلی ضعیفم 🥲

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینکه خودت رو توی جمع قرار بدی مثال بری باشگاه یا یه کاری که دوست داری رو شروع کنی آدم وقتی کاری رو انجام میده که دوست داره اعتماد به نفس میگیره و حرف بقیه برات مهم نباشه همه فقط حرف میزنن و هیچکس جای تو نیست سعی کن وقت بزاری حتی شده پیاده روی ولی از خونه بری بیرون این برای انگیزه کنکورت هم مهمه

چرا تو که اول جوونیته سعیتو بکن هنوز وقت داری تصمیمتو بگیر که بشینی بخونی

خیلی خسته ام، جسمم فقط نه روحم هم خسته شده...🥲

بهترین کار اینکه خودت رو توی جمع قرار بدی مثال بری باشگاه یا یه کاری که دوست داری رو شروع کنی آدم وق ...

مرسی بابت وقتی که گذاشتی 🫂

متاسفانه نمیتونم از خونه تنها برم بیرون چون نه شجاعتشو دارم نه خانواده اجازه میده 

خب اگه از تقلید بدت میاد خودتو دوس داشته باش چشمت دنبال بقیه نباشه

چشمم دنبال بقیه نیست به کسی هم حس حسادت ندارم 

ولی میخوام از خودم ورژن بهتری بسازم 

اونا رو الگو میذارم، مرسی از نظرت 🫂