2777
2789
عنوان

دانشجوها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 20 پست
بله عزیزم من پارسال روزانه انتخاب رشته نکردم بخاطرمحرومیت هدفم کنکوربود پرستاری شهریه پرداز کرمانشاه ...

اگه اینطوری باشه خیلی خوبهه

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

اگه اینطوری باشه خیلی خوبهه

متاسفانه اشتباها میگن ترمی 40..50من خودم قبول شدم نمونه حی وحاضرکارنامم حس 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبانه و شهریه پرداز یکین توی دانشگاه دولتی ان یعنی مدرکشون همونه فقط فرقشون اینکه اینا شهریه میدن او ...

اصلا اینطوری نیس ...اونی که شما میگین ازاد خودگردانه شهریه پرداز شهریش خبلی کمتره یک سوم ازاده

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

اصلا اینطوری نیس ...اونی که شما میگین ازاد خودگردانه شهریه پرداز شهریش خبلی کمتره یک سوم ازاده

عزیزم میتونی راهنمایم کنی من کلا الان قاطی کردم نگاه تو پیرا هست که شهریه میدی اما با روزانه ها تو یه کلاسی اسم اون چیه همه یه چیزی میگن و این شهریه اش از ازاد کمتره یا بیشتر؟

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

عزیزم میتونی راهنمایم کنی من کلا الان قاطی کردم نگاه تو پیرا هست که شهریه میدی اما با روزانه ها تو ی ...

بهش میگن شهریه پرداز که با روزانه سریه کلاسی این شهریش یک سوم ازاد وتراز خوبی میخواد مثلا اگه پرستاری یه شهری با تراز 8400روزانه گرفته با ۸۳۰۰شهریه پرداز میگیره 

بجز این ما تو دانشگاه ازاد تو نوع شهریه داریم یکی ازاد عادی که ترمی ۲۵بود پارسال یکی ازاد خودگردان که ترمی۴۰بود پارسال